Transfer de cunoaștere

Gust de Iași – Împreună pentru o comunitate responsabilă

Seara de luni, 17 octombrie 2022, va rămâne în amintirea tuturor. A fost un eveniment special dedicat comunității Gust de Iași, producători, consumatori, autorități locale, cercetători, profesori, antreprenori și reprezentanți ai societății civile. Gustul natural al produselor locale, potențat de aroma deosebită a vinurilor de la Strunga Winery au dat eleganță evenimentului organizat în superba cupolă a Palatului Braunstein din Iași.

Seara de luni, 17 octombrie 2022, va rămâne în amintirea tuturor. A fost un eveniment special dedicat comunității Gust de Iași, comunitate alcătuită de producători, consumatori, autorități locale, cercetători, profesori, antreprenori și reprezentanți ai societății civile.

Gustul natural al produselor locale, potențat de aroma deosebită a vinurilor de la Strunga Winery au dat eleganță evenimentului organizat în superba cupolă a Palatului Braunstein din Iași.

Vedete au fost Pâinea Gust de Iași, Mierea de Tei Gust de Iași, Cârnații din carne de porc si oaie Gust de Iași și Colțunașii Gust de Iași.

Echipa Gust de Iași multumește tuturor pentru implicare și în mod deosebit doamnei Aurica Ichim pentru găzduirea evenimentului în cupola Palatului Braunstein.

Eveniment organizat în cadrul proiectului Gust de Iasi 2022, finantat de Primaria Municipiului Iași.

#Gustdeiasi #Cities2030