Transfer de cunoaștere

Astăzi, gazda noastră a fost ZORIAN

Gust de Iași a fost, astăzi, într-o frumoasă zi de toamnă, în vizită la ZORIAN, producător de uleiuri presate la rece. Genoveva Cojocaru ne-a prezentat procesul de producție și ne-a invitat la o degustare. În cadrul degustării au fost prezentate următoarele produse ZORIAN: Ulei de floarea soarelui, ulei de floarea soarelui ecologic, ulei de cânepă, ulei de floarea soarelui cu usturoi, ulei de floarea soarelui cu anason, ulei de floarea soarelui cu busuioc, ulei de floarea soarelui cu chimen și piper, ulei de floarea soarelui cu salvie și ulei de floarea soarelui cu piper.

Gust de Iași a fost, astăzi, într-o frumoasă zi de toamnă, în vizită la ZORIAN, producător de uleiuri presate la rece. 

Genoveva Cojocaru ne-a prezentat procesul de producție și ne-a invitat la o degustare. În cadrul degustării au fost prezentate următoarele produse ZORIAN: Ulei de floarea soarelui, ulei de floarea soarelui ecologic, ulei de cânepă, ulei de floarea soarelui cu usturoi, ulei de floarea soarelui cu anason, ulei de floarea soarelui cu busuioc, ulei de floarea soarelui cu chimen și piper, ulei de floarea soarelui cu salvie și ulei de floarea soarelui cu piper. 

Magazia Morăriței ne-a încântat cu Sărățele cu chimen, Biscuiți cu semințe și Plăcintă sărată cu iaurt. Cecilia Țugulia ne-a prezentat, apoi, Asociația producătorilor locali Produs în Iași și colaborarea acesteia cu Gust de Iași și Rural Development Research Platform. 

Am fost onorați de participarea unui grup de studenți de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, sub îndrumarea doamnei Raluca Rusu. 

Apoi, ne-am întins la povești.