Menu Gust de Iași
Iaurt 0,900ml 2,8% grăsime, obținut din lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecţionate.
Lapte bătut 0,900ml 2% grăsime.
Sana 0,900 ml 3,6 % grăsime.
Branză de burduf la pungă/membrană sau vrac, obținută din lapte de vacă pasteurizat, amestec de caș, unt, cașcaval, urdă și sare.
Branză de vacă obținută din lapte de vacă pasteurizat, clorură de calciu, cheag, culturi lactice selecţionate.
Mozzarela vid 400gr sau1kg, obținută din lapte de vacă pasteurizat, clorură de calciu, cheag, culturi lactice selecţionate.
Caș de vacă simplu și afumat, obținut din lapte de vacă pasteurizat, clorură de calciu, cheag, culturi lactice selecţionate, sare, soluție de fum.
Cașcavalul Dalia din lapte de vacă pasteurizat, cheag, clorură de calciu, culturi lactice selecționate, sare, obținut prin opărirea cașului.
Cașcaval Rucăr 200 gr/ 300 gr/ 500 gr/ 1 kg/ 3 kg din lapte de vacă pasteurizat, cheag, clorură de calciu, culturi lactice selecționate, sare, obținut prin opărirea cașului.
Cașcaval Vero din lapte de vacă pasteurizat, cheag, clorură de calciu, culturi lactice selecționate, sare, obținut prin opărirea cașului.
Ruladă de cașcaval din lapte de vacă pasteurizat, cheag, clorură de calciu, culturi lactice selecționate, cașcaval, șuncă, prune, caise, mozaic, mărar, măsline, ansoa, sare, piper, boia de ardei, soluție de fum, obținut prin opărirea cașului.
Smântână pasteurizată, culturi lactice selecţionate.
Telemea de vacă calup/ 400gr/ vrac 8kg/ vrac dulce 8kg din lapte de vacă pasteurizat, clorură de calciu, cheag, culturi lactice selecţionate, sare.
Unt vrac, baton 85% grăsime, unt pachet 200gr 65 % grăsime din lapte de vacă pasteurizat, cheag, clorură de calciu, culturi lactice selecționate, sare, soluție de fum.
Urdă din lapte de vacă pasteurizat, clorură de calciu, cheag, culturi lactice selecţionate, sare.