Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Img reprez 2
Afumătoria Noastră

Scurtă descriere

sat Dorobanț, comuna Aroneanu

Iași

5/5
„Afumătoria noastră” produce și comercializează produse afumate din carne de porc, pui și vită (şuncă, muşchiuleţ pastramă, cârnaţi, kaiser, costiţă, jambon etc). Metoda de preparare este 100% naturală, datorită faptului că ingredientele folosite pentru baițul produselor nu conțin niciun tip de conservant, colorant sau potențiatori de aromă, după o veche reţetă de familie transmisă din generație în generație de mai bine de 100 de ani.

Povestea noastră

Andreea (33 ani) şi Andrei (34 ani) Podeanu, după ce au experimentat munca în străinătate, au decis să desfăşoare o activitate pe care Andrei o cunoştea încă din copilărie: prepararea naturală a produselor afumate din carne. În 2019, a început să contureze proiectul în detaliu. Dacă reţetele proveneau de la părinţii tânărului, Antoaneta şi Doru Podeanu, materia primă urma să fie achiziţionată din judeţul natal al soţiei – Botoşani. Primii paşi în cadrul făbricuţei ”Afumătoria noastră”, din satul Dorobanţi, comuna Aroneanu, jud. Iaşi, i-au făcut în anul 2020, chiar la începutul stării de urgenţă, iar primele produse au fost vândute ca pâinea caldă, în perioada pascală 2021. (sursă: www.revista-ferma.ro/articole/afaceri-agricole/afumatoria-noastra)

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu, Livrare directă la consumator, Magazine partenere, Piața Păcurari, Platformă online

Categorii de produse

Produse și preparate din carne

Tipuri de produse

cârnați afumați de porc | ceafă afumată de porc | costiță afumată de porc | cotlet afumat de porc | Kaiser | mușchiuleț afumat de porc | pastramă de porc afumat | pastramă de vițel afumat | pulpă de pui afumat | rasol de porc | șuncă

Produse reprezentative

Metoda de preparare este una tradițională: materia primă este ținută în jur de 48 ore la baiț, apoi în afumătoare la temperatura lemnului, timp de 7-8 ore. Produsele noastre sunt pregătite la temperaturi ridicate, în urma arderii lemnului de fag si cires, nu în celulă sau fierte. Ingredientele pe care noi le folosim nu conțin niciun fel de conservant, ceea ce face prepararea produselor noastre una 100% naturală.
Cotlet afumat de porc

Cotletul de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret…..mamicilor…cu muschiul file, preparați sandwich-ul perfect pentru piticii voștrii. Poftă bună!

Cotlet de porc scaled 1
Pastramă de porc afumată

Pastramă de porc afumată, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret….cu ajutorul acestei păstrămioare, vă puteți lăuda cu cea mai bună pizza de casă.

Pastrama de porc scaled 1
Ceafă afumată de porc

Ceafă afumată de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret….nimic nu se compară cu o ceafă bine afumată așezată pe o felie de pâine calda. Poftă bună!

Ceafa de porc scaled 1
Carne de porc în suc propiu

Cărniță din fleică de porc în suc propriu, condimentată cu piper, sare grunjoasa și foi de dafin, pusă în borcan și apoi gătită lent în cuptor. Rezultatul: un preparat nemaipomenit pe care îți vine să îl mănânci dimineața, la prânz ți seara. Chiar nu iî poți rezista! Poftă bună!

Carne de porc in suc propriu bun scaled 1
Kaiser afumat de porc

Kaiser afumat de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret… este o delicatesă în adevăratul sens al cuvântului, pe care o poți servi cu o ceapî verde proaspătă și o bucată ruptă dintr-o franzelă pufoasă. Poftă bună!

Kaiser de porc scaled 1
Costiță afumată de porc

Costiță cu os afumtă de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret… pe lângă faptul că are un gust demn de concurs, pusă în cuptor 30 de min. sau într-o ciorbă de afumatură, vei simți „curcubeu pe ceru’ gurii”. Poftă bună!

Costita cu os bun scaled 1
Mușchiuleț afumat de porc

Mușchiuleț afumat de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret… este un produs foarte puțin condimentat, deloc gras, pe care copiii l-au poreclit „super cărniță”. Poftă bună!

Muschiulet m. scaled 1
Cârnați afumați de porc

Cârnați afumați de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret… acesta este cel mai râvnit produs al nostru. Poftă bună!

Carnati de porc scaled 1
Slăninuță afumată de porc

Slăninuță afumată de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret… această slăninuță feliată subțire, alături de o ceapă crăpată cu podul palmei sau un cățel sănătos de usturoi și un colș crocant de pâine, v fi mai mult decât greu de refuzat în orice moment. Poftă bună!

Slaninuta 2 scaled 1
Rasol afumat de porc

Rasol afumat de porc, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret… rasolul este preferatul hreanului, al cuptorului 30 de minute sau al ciorbei de afumătură … oricare dintre aceste trei variante, va încânta una câte una, toate papilele gustative. Poftă bună!

Rasol de porc scaled 1
Pastramă de vițel afumată

Pastramă de vițel afumată, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 6-7 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Vă spun un mic secret… este, în adevăratul sens al cuvântului, o delicatesă fragedă și perfectă pentru un sandwich făcut în grabă pentru drumul spre serviciu. Poftă bună!

Pastrama de vita scaled 1
Jumătate de pui afumată

Jumătate de pui afumată, un produs atent condimentat, cu sare grunjoasă, piper si cimbru, apoi afumat cu lemn de fag și cireș, timp de aproximativ 5-6 ore la temperatură ridicată (noi nu fierbem niciun produs). Mai simplu, este un proces de coacere fără prea mult fum. Modul de preparare este 100% natural, de aceea vă garantăm gustul copilăriei. Și micul secret… jumătatea de pui afumată este aperitivul perfect pentru o seară împreună cu familia la serialul preferat.

jumatate pui scaled 1
Pulpă afumată de pui

Pulpă afumată de pui, un produs din carne de pui, preparat 100% natural atent condimentat cu sare grunjoasă, cimbru si piper, mai apoi afumat la temperatura de coacere a lemnului de fag și cires, Niciunul dintre produsele noastre nu este fiert. Prin metoda noastră unică de preparare readucem gustul copilăriei tale. Un mic secret…. această pulpă de pui, servită cu o salată de roșii și cartofi la cuptor, poate ajunge cina ta preferată și a celor dragi ție.

pulpa pui scaled 1

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

contact@afumatorianoastra.ro

0752 955 303