Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Agrosandufruits
Agrosandufruits

Scurtă descriere

Cogeasca, Lețcani

Iași

5/5
Agrosandufruits oferă urmatoarele servicii: înființarea plantațiilor de pomi și arbuști fructiferi, tocat resturi vegetale, recoltat, transport. Momentan, nu avem posibilitatea depozitării dar în curând vom avea camere frigorifice cu ventilație. Agrosandufruits asigură angajaților, instruirea tehnică și resursele necesare, care să le permită să își îndeplinească responsabilitățile la un nivel calitativ superior, la cele mai înalte standarde profesionale și în condiții de deplină siguranță. Lucrările efectuate în perioada optimă pot duce la recolte mai bogate cu până la 10-30%. Pasiunea noastră pentru acest domeniu oferă tuturor care ne sunt alături asigurarea pentru o sănătate de aur.

Povestea noastră

Plantația noastră de zmeură și cătină albă, este situată în apropierea Iașului, mai exact deasupra satului Cucuteni, comuna Lețcani, la o altitudine de 160 de metri, cu o priveliște de poveste și aer curat. Am hotărât ca în această zonă minunată să plantăm Fructele lu’ Sandu, foarte gustoase, frumoase și în același timp nechimizate. Am plantat zmeură pe 2 hectare și cătină albă pe 4 hectare, scopul nostru fiind de a oferi fructe de calitate superioară.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Livrare directă la consumator, Magazine partenere

Categorii de produse

Conserve din fructe | Fructe | Sucuri și siropuri

Tipuri de produse

Cătină | Dulceață de zmeură | Sirop de cătină | Sirop de zmeură | Suc de cătină | Zmeură

Produse reprezentative

Plantația noastră de zmeură și cătină albă, este situată în apropierea Iașului, mai exact deasupra satului Cucuteni, comuna Lețcani, la o altitudine de 160 de metri, cu o priveliște de poveste și aer curat.
Zmeură

Zmeura este o sursa excelentă de vitamina C, potasiu, calciu și fibre care protejează tractul digestiv. Zmeura are un gust plăcut, dulce-acrisor.

zmeura fructe
Cătină

Fructele de catină aduc numeroase beneficii, având un puternic efect vitaminizant și antiinflamator. Se pot consuma sub formă de suc, sirop, pulbere sau dulceață.

catina fructe
Sirop de cătină

Sirop de cătină, presat la rece, cu miere de albine

sirop de catina presat la rece cu miere de albine
Sirop de zmeură

Am plantat zmeură pe 2 hectare, scopul nostru fiind de a oferi fructe de calitate superioară.

Sirop de zmeura

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

agrosandufruits@yahoo.com

0751368542