Menu Gust de Iași
Singurul vin din mure, din România cu atestat de Produs tradițional. Este obținut prin fermentație naturală și are o tărie alcoolică de 11 grade. Are o culoare roșie cu nuanță violacee, cu o aciditate de 5,5 gr/l și un conținut zahăr de 23 gr/l. Gust este ușor dulce cu un buchet specific pentru un vin de mure.
Acest vin de caise este un produs obținut prin fermentație naturală, de culoare galbenă. Are un gust și un miros plăcut de caise proaspete. Este un vin de caise liniștit cu aspect foarte limpede. Concentratia alcoolica este de 11 grade și concentratia de zahăr este de 24gr/l.
Este un produs din gama roze-demisec obținut prin fermentație naturală. Vin de cirese liniștit cu aspect foarte limpede, cu o tărie alcoolică de 10 grade. Culoarea este una rose cu gust ușor dulce și un buchet specific unui vin de cirese. Aciditate acestui vin de cirese de 6 gr/l, iar conținutul de zahăr de 18 gr/l.