Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

img reprez
Be Green

Scurtă descriere

Schitu Duca

Iași

Număr Revizii 0
0.0/5
Scopul fermei noastre regenerative este de a reda viața solului, iar solul ne va reda viața în echilibru. Cu multă dragoste, creștem legume în regim de permacultură, departe de oraș, lângă pădure, în Schitu Duca.

Povestea noastră

Am pus bazele primului nostru sector de agricultură regenerativă, ântr-un loc curat, departe de oraș, la marginea pădurii. Am început cu „readucerea la viață” a solului cu litieră de pădure, tocătură de resturi vegetale și gunoi de grajd. Am dedicat primul an restabilirii echilibrului natural și a biodiversității, așa că am ales ca doar 10 % din suprafață să fie cultivată (tot în sistem regenerativ). Ce a făcut restul suprafeței în acest sezon? S-a umplut de viață! Noi am contribuit cu o ușoară semănătură de amestec, completată de către Mama Natură cu tot ce e mai frumos din flora și fauna spontana. Rezultatul este încantator: o nebunie de culori, mărimi, mirosuri de flori sălbatice, buruieni, ierburi, cosași, gândăcei, fluturi și alte milioane de viețuitoare. Solul este perfect afânat datorită rețelei bogate de rădăcini (nu va mai fi arat) și este plin de viață! Vom continua să investim timpul și energia noastră în dezvoltarea și promovarea culturilor 100% regenerative care se bazează strict pe ghidarea solului și a ecosistemelor catre echilibrul natural, fără a aplica nici una dintre metodele sau produsele specifice culturilor intensive non-eco.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Livrare directă la consumator

Categorii de produse

Legume

Tipuri de produse

Ardei | Castraveți amari | Kapia | Ridichi | Roșii | Salată | Spanac | Țelină

Produse reprezentative

Noi am decis să punem producția pe locul doi (până la urmă scopul nostru este să dezvoltăm o fermă regenerativă cu rol educativ), plasând pe primul loc natura, cu echilibrul ei perfect, cu „dezordinea” ei fermecătoare dată de amestecul plantelor de cultură cu plantele din flora spontană, cu buruienile mereu pline de tot felul de gâzulițe, fluturi și alți vizitatori.
Roșii

rosii
Castraveți amari

castravete amar

Degustări

No data was found

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie acest producător

Contact

greentasticteam@gmail.com

0727501467