Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

img reprez 8
Bettine

Scurtă descriere

Găgești

Vaslui

5/5
Ferma Socială Bettine – proiect social dedicat persoanelor cu dizabilități. Pentru a-i ajuta să se integreze în societate, încă de la începuturile sale, ferma oferă sesiuni de terapie ocupațională rezidenților Locuinței Protejate din Găgești, unitate a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui. În cadrul sesiunilor de terapie ocupațională, participanții, cu toții persoane cu dizabilități, contribuie la munca zilnică din cadrul fermei. La fel și angajații responsabili cu îngrijirea animalelor și producția de lapte, celor care beneficiază de terapie li se încredințează o mulțime de sarcini care îi ajută să interacționeze între ei, dar și cu animalele fermei. Iar ca răsplată pentru efortul lor, pe lângă mulțumirea sufletească de a fi utili societății, participanții la terapie se bucură de produse bio, primite direct de la fermă, de două ori pe săptămână.

Povestea noastră

Prin preluarea fermei de capre Bettine din localitatea Găgești, județul Vaslui, Asociația Betania și-a mărit portofoliul proiectelor de economie socială care contribuie, în același timp, la susținerea proiectelor derulate de către organizație. Înființată în 2007 ca proiect social, ferma beneficiază de toate dotările moderne, produsele fiind la cele mai înalte standarde de calitate. Încă de la înființare Ferma Bettine a fost dedicată persoanelor cu dizabilități. Această misiune este continuată și acum, de către 11 astfel de cazuri care beneficiază de terapie ocupațională în cadrul fermei. Este vorba de rezidenții Locuinței Protejate din Găgești, unitate a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui. Aceștia ajută la munca de zi cu zi din cadrul fermei (curățenie, hrănirea animalelor etc.) și, pe lângă posibilitatea de a interacționa între ei dar și cu alte persoane și cu animalele de la fermă, sunt recompensați și cu produse bio de două ori pe săptămână.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Livrare directă la consumator, Magazine partenere

Categorii de produse

Produse lactate

Tipuri de produse

Brânză de capră | Brânză de capră cu nucă | Brânză maturată de capră | Brânză tartinabilă de capră | Caș de capră | Iaurt de capră | Lapte de capră (proaspăt)

Produse reprezentative

Ferma produce brânză proaspătă și maturată, precum și o serie de delicatese ca brânză cu nucă, brânză în parafină, brânză condimentată cu usturoi sau cu mărar. Toate aceste produse sunt ecologice, de calitate și au un preț accesibil, iar rețetele sunt de proveniență olandeză.
Brânză proaspătă de capră

Branza proaspata de capra
Brânză maturată din lapte de capră

Branza maturata din lapte de capra
Brânză de capră în parafină

Branza de capra in parafinajpg
Brânză de capră cu nucă

Branza de capra cu nuca
Brânză tartinabilă de capră

Branza tartinabila de capra
Iaurt din lapte de capră

Iaurt de capra
Lapte de capră

lapte de capra

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

comenzi@fermabettine.ro

0753 767 355