Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Img reprez 2
Borș Nuna

Scurtă descriere

Iași

Iași

Număr Revizii 0
0.0/5
Noi, SC ACRIȘORU DG SRL, suntem producători de borș natural și suntem din Iași. Sperăm că acest produs natural să fie promovat așa cum merită. Optați pentru o viață mai sănătoasă consumând acest produs natural. Borșul este bogat în proteine, lipide, glucide și este indicat și pentru consumul lui atât în stare pură cât și să fie folosit la prepararea ciobelor. El poate fi băut și ca atare, având multe proprietăți benefice pentru organism. Sperăm să faceți alegerea corectă alegând produsul nostru, astfel având un mod de viață mai sănătos.

Povestea noastră

Suntem o firmă de producție de borș alimentar (bors Nuna cu cimbru, bors Nuna cu leustean, bors Nuna natural). Borșul este un produs tradițional românesc, un produs 100% natural obținut prin fermentarea tărâței de grâu. Acesta nu conține nici un produs artificial și este făcut după o rețetă tradițională românească, care are vechime de sute de ani. Prin acest produs vrem să aducem pe mesele românilor naturalul și calitatea. De când ne știm, BORȘUL este pentru români masa principală a fiecărei zile. Colaborăm cu diverse lanțuri de magazine, venind astfel în întâmpinarea consumatorului cu un produs realizat prin tehnici tradiționale. Produsele noastre sunt cunoscute pe piața din România.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazine partenere

Categorii de produse

Alte produse

Tipuri de produse

Borș | Borș cu cimbru | Borș cu leuștean

Produse reprezentative

Borșul este un produs tradițional românesc, un produs 100% natural obținut prin fermentarea tărâței de grâu. Acesta nu conține nici un produs artificial și este făcut după o rețetă tradițională românească, care are vechime de sute de ani. Producem următoarele sortimente de borș: acru natural, cu cimbru și cu leuștean.
Borș Nuna cu cimbru

346e86b5 64f6 4b93 9e00 3bbe7c4e6013 DENISA MARIA MIHAILA
Borș Nuna cu cimbru

ec71af7d 62ed 4c7e b157 efe1c4c6398f DENISA MARIA MIHAILA
Borș acru natural

Degustări

No data was found

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie acest producător

Contact

acrisorudg@gmail.com

0721447733