Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Img reprez
Bunătăți de la iaz

Scurtă descriere

Podu Iloaiei

Iași

5/5
Producția noastră este reprezentată de crap, cosaş, novac, sânger, caras, șalău, somn, știucă, lin, lopătar şi este pusă la dispoziţia pofticioşilor în magazinele noastre din Botoșani și Iași.

Povestea noastră

Începută în sânul familiei noastre, tradiția pisciculturii continuă de trei generații, fiecare generaţie continuând să contribuie la bunul mers al fermelor noastre. Amenajările piscicole de care ne îngrijim au o suprafață de peste 800 hectare în județele Botoșani și Iași și realizează o producție de aproximativ 1300 tone de peşte. Pentru a ajunge pe masa clienților, peștele este îngrijit în iazurile noastre între doi și cinci ani. În acest timp crapul, de exemplu, este hrănit cu amestecuri de cereale cultivate în împrejurimile amenajărilor piscicole, precum grâu, porumb, orz, mazăre, floarea soarelui, tărâțe de grâu și altele. Celelate specii care sunt asociate creşterii crapului, cum sunt cosaşul, novacul, sângerul, lopătarul şi altele, nu sunt furajate ele consumând doar hrana naturală disponibilă în mediul acvatic. Acest sistem de creştere complex este din ce în ce mai promovat la nivel mondial sub denumirea de piscicultură multitrofică integrată, fiind considerat viitorul acvaculturii durabile. Ne dorim să încurajăm consumul peștelui ca alternativă pentru alte surse de proteină de origine animală deoarece produsele de acvacultură se află printre cele mai puțin nocive dintre proteinele de origine animală (Poore, J., & Nemecek, T. (2018). În special creşterea crapului şi a speciilor asociate acestuia are cea mai mică amprentă de carbon din toată acvacultura (MacLeod, M., & al., 2020). Produsele din acvacultura tradițională sunt cele mai indicate pentru cei interesați de fenomenul încălzirii globale şi, în consecinţă, de susținerea sistemelor durabile de producție a alimentelor cu efecte reduse asupra mediului.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin propriu, Piața Nicolina

Categorii de produse

Pește proaspăt | Preparate din pește

Tipuri de produse

cârnați afumați din pește | Pastă de pește | pește afumat | Pește proaspăt | Salată de pește marinat | Zacuscă de pește

Produse reprezentative

Vă puteți bucura de peștele din iazurile noastre atât proaspăt, cât și preparat în zacuscă, pastă de pește și salată de pește marinat. Făcute să învioreze orice mic dejun, prânz, gustare și cină. Preparatele noastre din pește sunt produse în fabrica proprie, autorizată sanitar-veterinar, din pește propriu, nutrit cu hrana naturală disponibilă în mediul acvatic. Peștele este crescut în fermele noastre, aflate în reţeaua ecologică europeană Natura 2000, care asigură protejarea faunei, florei şi habitatelor locale. De asemenea, toate ingredientele folosite nu conțin coloranți, conservanți. Ne mândrim cu produsele noastre naturale 100%, produse în România, fabricate după rețetele proprii.
Pește proaspăt

Producția noastră este reprezentată de crap, cosaş, novac, sânger, caras, șalău, somn, știucă, lin și lopătar.

peste
Zacuscă din pește și ardei copți

Ingrediente: carne pește novac/sânger separată manual (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 50%, ceapă, morcovi, pastă de tomate, ardei copt, ulei de floarea soarelui, sare,piper negru,ienebahar,foi de dafin. Cu toată atenția acordată în procesul tehnologic, produsul mai poate conține bucăți de oase.

zacusca din peste si ardei copti
Pastă din pește

Ingrediente: carne pește novac/sânger separată manual (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 71%, ceapă, morcov, ulei de floarea soarelui, sare, piper negru, ienebahar, foi de dafin. Cu toată atenția acordată în procesul tehnologic, produsul mai poate conține bucăți de oase.

pasta din peste
Salată din pește marinat

Ingrediente: carne pește novac separată manual 75%, ceapă, morcovi, oțet, zahăr, sare, piper negru, ienibahar, foi de dafin. Cu toată atenția acordată în procesul tehnologic, produsul mai poate conține bucăți de oase.

salata din peste marinat
Pește afumat

Ingrediente: carne pește novac/sânger eviscerat, filetat (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 97,27%, sare 2,73%. Produsul poate conține oase. A păstra la 2C...8C. După deschidere, produsul se va ține la frigider și se va consuma în maxim 2 zile.

peste afumat 1
Cârnați afumați din pește

Ingrediente: carne pește novac/sânger eviscerat, filetat, tocat, (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 97%, sare 3%, usturoi, piper, boia ardei. Produsul poate conține oase. A păstra la 2C...8C. După deschidere, produsul se va ține la frigider și se va consuma în maxim 2 zile.

carnati de peste

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

office@pirania-srl.com

0744644874 / 0745005669 / 0768419640