Menu Gust de Iași
Producția noastră este reprezentată de crap, cosaş, novac, sânger, caras, șalău, somn, știucă, lin și lopătar.
Ingrediente: carne pește novac/sânger separată manual (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 50%, ceapă, morcovi, pastă de tomate, ardei copt, ulei de floarea soarelui, sare,piper negru,ienebahar,foi de dafin. Cu toată atenția acordată în procesul tehnologic, produsul mai poate conține bucăți de oase.
Ingrediente: carne pește novac/sânger separată manual (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 71%, ceapă, morcov, ulei de floarea soarelui, sare, piper negru, ienebahar, foi de dafin. Cu toată atenția acordată în procesul tehnologic, produsul mai poate conține bucăți de oase.
Ingrediente: carne pește novac separată manual 75%, ceapă, morcovi, oțet, zahăr, sare, piper negru, ienibahar, foi de dafin. Cu toată atenția acordată în procesul tehnologic, produsul mai poate conține bucăți de oase.
Ingrediente: carne pește novac/sânger eviscerat, filetat (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 97,27%, sare 2,73%. Produsul poate conține oase. A păstra la 2C...8C. După deschidere, produsul se va ține la frigider și se va consuma în maxim 2 zile.
Ingrediente: carne pește novac/sânger eviscerat, filetat, tocat, (Aristichthys Nobilis, Hypophthalmichthys Molitrix) 97%, sare 3%, usturoi, piper, boia ardei. Produsul poate conține oase. A păstra la 2C...8C. După deschidere, produsul se va ține la frigider și se va consuma în maxim 2 zile.