Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Capra noastra 5
Capra Noastră

Scurtă descriere

Iași

Iași

5/5
Capra Noastră e bere artizanală veselă, făcută în Iași, care nu se ia de berea vecinului, ci susține antreprenoriatul și artizanatul. Ea vrea să-și ajute mușterii să se împrietenească, să pună împreună idei și concepte din lumi diferite și să urască mai puțin. Berea noastră artizanală și umorul ieșenilor sunt anume create să aducă oamenii împreună, să-i destrăineze. Ne-am propus să facem o bere și o microberărie de tip nou, modern și cald, care să dea satisfacție poftei de curiozitate. Capra Noastră e un proiect inedit prin culoare, gust și caracter, inspirat din lucruri firești: mirosul de pâine coaptă, ingrediente alese pe sprânceană din toate colțurile lumii, luni de așteptare în birocrație, vorbe prietenești foarte glumețe, povești urbane ieșene. Te invităm să ne spui totul și când greșim și când o dăm bine și când îți vine câte-o idee strașnică! Recomandare: Pentru a avea parte de experiența totală Capra Noastră nu trebuie să o bei niciodată de supărare. Bere faină fără glume nu există. Capra Noastră cu de-a sila nu se poate.

Povestea noastră

Capra Noastră, singura capră din România care face bere, și nu lapte. După o rețetă gândită special de un meșter berar adus cu avionul din Belgia. Citește întregul articol pe Republica.ro
Capra noastra 6
Rulează videoul

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu, Livrare directă la consumator, Magazine partenere, Platformă online

Categorii de produse

Bere | vin și distilate

Tipuri de produse

Bere la butoi (KEG) | Bere la sticlă

Produse reprezentative

Capra este fericită când de soare e ferită, de îngheț sau de căldură – ea se simte bine-n gură! Tu păstreaz-o cum se cade, între 3 și 15 grade.
Pachet inițiatic

Dacă n-ai băut niciodată o Capra Noastră, atunci e cazul să te inițiem cu câte o bere din fiecare sortiment pe care îl producem.

Pachet initiatic
Noaptea Mâței

Te-a ademenit o capră neagră vinificată într-un butoi de Merlot. A stat cam 8 luni și puțin la maturat ca tu să te bucuri de un gust corpolent și fumuriu, dens ca un desert pentru care te-ai păstrat în mod special. Chiar dacă e foarte neagră, tu să nu te temi! E dulceagă și nu zgârie!

noaptea matei site
Capra moșului

Capra Moșului – ține loc de pom de Crăciun, cadou, căldură și sete. Bere artizanală Blondă – Triplă făcută cu apă proaspătă, 5 feluri de malț crocant, 4 feluri de hamei, 2 feluri de drojdie, coriandru, cardamon și miere de albine.

Capra Mosului
Vagablonda vinificată

Ai dat de o capră rară, cu o tărie ușor mai înaltă față de sora ei Vagablonda, dar care se lasă sorbită la fel de ușor. Am lăsat-o la maturat cam 8 luni și jumătate într-un baric de Fetească Neagră și acum e gata de joacă.

Vagablonda vinificata
Capra trează

Ne uităm așa la tine și vedem un om care știe ce vrea. Să bea. Dă pe gât o capră cu capul pe umeri! O să-ți miroasă a fructe exotice și vei simți arome picante de hamei. O facem fix în stilul SAISON și-apoi o spovedim de numai! Arată că ești buricul pământului fără niciun sprijin! Orice-ai face, n-ai cum să dai vina pe capra asta!

Capra treaza

Degustări

Degustare online. Bere artizanală
Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 18.00

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

dorina@capranoastra.ro

0753466484