Povestea Conacului a prins contur în 1922, când străbunicul nostru Trif Tătar a renunțat la gospodăria din Bucovina și a cumpărat conacul și ferma din satul Goruni, județul Iași de la Anton D. Pătrășcanu. Pasionați de agricultură, străbunicii noștri s-au ocupat ani la rândul de creșterea animalelor, de viticultură și horticultură. Aceeași pasiune a fost îmbrățișată generație după generație, iar dragostea pentru gustul bun, natural, simplu, de odinioară, ne-a îndemnat să ducem mai departe tradiția Conacului Goruni. Astăzi, Conacul Goruni înseamnă moștenire, tradiție, bunătăți cu gust de copilărie: sosuri, dulcețuri, compoturi, sucuri, vinuri și produse pentru nutriție și sănătate. Create după rețete moștenite de la bunici, bunătățile Conacului sunt lipsite de conservanți, aditivi și au la bază doar ingrediente și condimente naturale.