Sebastian și Ioana Jitariu s-au întors în țară după 7 ani de Italia și au învestit într-o plantație de vie și o cramă în Nordul Moldovei, în comuna natală Frumușica din județul Botoșani. ”Am lucrat 7 ani în domeniul viticol și în culturile bio, iar acum suntem în curs de autorizare a producției BIO, cultura fiind acreditată BIO. Crama noastră, Jitar, este una în care vinul este produs artizanal, alegem fiecare bobiță în parte, dăm jos bobițele înțelate de viespi și punem mult preț pe igienă. Dacă o viespe înțeapă bobița, se oțetește”, a declarat Sebastian Jitariu, citat de banulbotosanean.ro. Cei doi tineri au plantat acum 5 ani un hectar cu Fetească albă, Fetească neagră, Pinot Gris și Sauvignon Blanc, iar pentru prepararea vinului folosesc butoaie de stejar și barice din inox. Crama Jitar are vinuri fresh și baricate.