Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

09 1
DeGust

Scurtă descriere

sat Brăhășești, comuna Brăhășești

Galați

Număr Revizii 0
0.0/5
DeGust îți aduce pe masă o mulțime de bunătăți: dulcețuri, gemuri, zacuscă și murături, toate create cu suflet, după rețete tradiționale. Produsele DeGust sunt homemade, făcute din ingrediente naturale, în conditii de maximă igienă, fără aditivi alimentari, conservarea fiind realizată prin metode clasice. DeGust „Fără zahăr” este o gamă de dulcețuri și gemuri care nu conține zahăr, ele putând fi consumate de către persoanele cu diabet zaharat, cele care urmează programe de pierdere ponderală sau cele care doresc să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat. Toate produsele DeGust sunt avizate și recomandate de IQ Diet – Cabinet de Nutriţie şi Dietetică.

Povestea noastră

„DeGust” este brandul sub care un nutriționist, Cristian Sturzu, aduce în farfuriile ieșenilor delicii tradiționale făcute cu produse de la producătorii locali. Acesta folosește rețetele tradiționale, dar nu adaugă ingrediente nesănătoase: „Materia primă provine de la producătorii locali. Sunt produse artizanale, nu producem industrial, dozăm, ambalăm și etichetăm manual. În viziunea conceptului gastronomico-dietetic, se reunesc trei game de produse preparate cu pricepere, meticulozitate, pasiune și drag de bun. Avem dulcețuri naturale, fără zahăr adăugat, produse din legume coapte la jar și nectar cremos din cătina. Gustul este amplificat de senzația intensă de proaspăt și delicios. Garantăm că se simt arome pe care nu le-ai mai simțit până acum datorită faptului că am pus cu atenție, laolaltă, doar ce este mai gustos din fructe și legume”. Cristian Sturzu, împreună cu echipa de experți în sănătate nutrițională de la clinica IQ Diet, a creat cele mai sănătoase dulciuri pe care natura le poate oferi, care pot fi o alternativă sănătoasă pentru dulciurile procesate, găsite în comerț. (sursă:https://www.bzi.ro/delicii-traditionale-facute-de-un-nutritionist-doctorul-cristian-sturzu-colaboreaza-doar-cu-producatori-din-iasi-galerie-foto-video-4527206)

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu

Categorii de produse

Dulcețuri | Gemuri

Tipuri de produse

Dulceață de afine | Dulceață de caise | Dulceață de căpșuni | Dulceață de cireșe amare | Dulceață de coacăze | Dulceață de fructe de pădure | Dulceață de mure | Dulceață de nuci verzi | Dulceață de zmeură

Produse reprezentative

DeGust, ca și concept gastronomico – dietetic, reunește trei game de produse preparate cu pricepere, meticulozitate, pasiune și drag de bun. Fie că te poftim să încerci dulcețuri naturale fără zahăr, o gustare din legume coapte la jar sau un nectar cremos din cătină, gustul tău va fi amplificat de senzația intensă de proaspăt, de delicios. Îti garantăm că vei simți arome pe care nu le-ai mai experimentat până acum pentru că am pus cu atenție, laolaltă, doar ce este mai gustos din fructe si legume, fără zahăr și aditivi.
Dulceață de afine fără zahăr

dulceata de afine
Dulceață de caise fără zahăr

Dulceata de caise fara zahar
Dulceață de căpșuni fără zahăr

dulceata de capsuni fara zahar
Dulceață de cireșe fără zahăr

dulceata de cirese fara zahar
Dulceață de cireșe amare fără zahăr

Dulceata de cirese amare fara zahar
Dulceață de coacăze

dulceata de coacaze
Dulceață de fructe de pădure fără zahăr

Dulceata de fructe de padure fara zahar
Dulceață de mure fără zahăr

dulceata de mure fara zahar
Dulceață de vișine fără zahăr

Dulceata de visine Fara zahar
Dulceață de zmeură fără zahăr

dulceata de zmeura fara zahar
Dulceață de nuci fără zahăr

Dulceata de nuci verzi

Degustări

No data was found

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie acest producător

Contact

office@de-gust.ro

0771 289 436