Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

img reprezentativa DeliciulMihaeleri
Deliciul Mihaelei

Scurtă descriere

sat Iorga, comuna Manoleasa Botoșani

Botoșani

Număr Revizii 0
0.0/5
Mihaela a îndrăznit să viseze la propria grădină de trandafiri de dulceață, astfel că în 2014, proiectul ”Deliciul Mihaelei” a luat naștere. A devenit o afacere de familie, susținută doar din fonduri proprii, în centrul căreia se află o gamă de produse obținute din petalele de trandafiri Rosa Damascena. Produsele sunt naturale, fără adaos de conservanți sau coloranți. Asigurăm sănătatea florilor prin folosirea de metode naturale. Ne dorim să împărtășim cu voi atât bucuria pe care ne-o aduce trandafirul, cât și puterile sale magice de purificare, vindecare și înfrumusețare.

Povestea noastră

Copilărind la țară, în satul Iorga, Botoșani – un loc în care, de demult, aproape fiecare familie avea în grădină sau în fața casei câțiva butași de trandafiri de dulceață, Mihaela a învățat secretele dulceții de trandafiri autentice. În speranța de a readuce gustul copilăriei și în casele celorlalți, Mihaela a reușit să valorifice pământul moștenit de la părinți prin plantarea butașilor de trandafiri de dulceață. Folosirea rețetei autentice de dulceață a ajutat-o și la obținerea atestatului de produs tradițional, în 2016.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu, Livrare directă la consumator, Magazine partenere, Platformă online

Categorii de produse

Sucuri și siropuri

Tipuri de produse

Apă de trandafiri | Dulceață de trandafiri | Oțet de trandafiri | Sirop de trandafiri

Produse reprezentative

Vă invităm să descoperiți și să vă bucurați de beneficiile oferite de trandafiri, prin intermediul produselor noastre obținute cu atenție, căldură și dragoste. Și mai sunt făcute și cu multă grijă pentru sănătate, cât mai natural, pentru a păstra toată aroma și subtilitatea pe care o oferă trandafirul de dulceață.
Dulceață de trandafiri

Dulceața de trandafiri Deliciul Mihaelei este un produs atestat tradițional, obținută din soiul Rosa Damascena – un trandafir cu un parfum inconfundabil, responsabil pentru aroma intensă a preparatului și pentru culoarea de vis.

dulceata alb
Apă de trandafiri

Extrasă din petalele de trandafiri Rosa Damascena, apa de trandafiri este folosită în cosmetică și în medicină, încă din Antichitate. Recomandată în mare parte pentru în îngrijirea pielii, ea este adecvată tuturor tipurilor de piele. Inhibă înmulțirea bacteriilor, are acțiune anti-inflamatoare, dezinfectează, hidratează, purifică și tonifică pielea. Folosim un procedeu de distilare a petalelor care garantează puritatea apei de trandafiri.

apa de trandafiri
Ceai de trandafiri

Petalele de trandafiri sunt pline de vitaminele A, B, C, D și E, calciu, fier, fosfor, zinc, vitamina C. Conțin antioxidanți puternici pentru creșterea rezistenței organismului. Recoltăm petalele de la florile complet desfăcute, dimineața devreme. Uscarea petalelor se face pe cale naturală și se depozitează în locuri curate și bine aerisite.

ceai alb
Miere din trandafiri

Mierea din trandafiri este un produs 100% natural, rezultat în urma macerării petalelor proaspete de trandafiri Rosa Damascena în miere polifloră provenită din stupină proprie. Caracteristici: gust puternic de trandafiri, aromat, dulce.

miere site 1 scaled 1
Oțet din trandafiri

Oțetul din trandafiri a fost obținut prin metoda clasică de fermentare. Ne diferențiem de alți producători și de rețeta practicată în mod obișnuit: macerarea petalelor în oțet și alcool. Am preferat să alegem o rețetă de oțet care să fie blând cu pielea, care presupune macerarea petalelor în zahăr și drojdie și foarte puțin oțet, timp de o lună de zile. Culoarea roșie a oțetului se datorează în exclusivitate petalelor de trandafiri.

Otet 2 scaled 1
Sirop de trandafiri

Siropul nostru de trandafiri este un sirop natural, pregătit după metoda tradițională. Este o sursă naturală de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia. Are un conținut ridicat de antioxidanți extrași din trandafirii proaspăt recoltați. Siropul de trandafiri este indicat ca adjuvant în gripă, bronșită, răceală, astm bronșic, hiperhidroză (transpirația în exces), laringită, afte, faringite, amigdalite, stomatite, plăgi, dureri de cap. Are rol astringent și, de aceea, este util pentru tratarea dereglărilor stomacale. Contribuie la o digestie ușoară și la refacerea florei intestinale. Siropul are și rol calmant, este un remediu perfect pentru insomnii și îndepărtează stările de oboseală și depresie. Se consumă seara, înainte de culcare și în momentele în care vă simțiți lipsiți de energie și apatici.

sirop 1 scaled 1

Degustări

No data was found

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie acest producător

Contact

deliciulmihaelei@gmail.com

0723359865