Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

06 4
EcoProds - Aronia

Scurtă descriere

Dorohoi

Botoșani

5/5
Suntem producători de Aronia din județul Botoșani și procesăm fructe de aronia bio certificate. Comercializăm suc de aronia bio, dulcețuri, sirop, ceai, pudră, fructe uscate, dar și fructe proaspete (doar în perioada recoltării, în luna august). Produsele noastre sunt 100% naturale, fără aditivi, conservanți, coloranți și arome.

Povestea noastră

Ideea cultivării de aronia s-a născut acum 7 ani din dorința și responsabilitatea de a face tot ce ne stă în putință pentru a proteja mediul natural de dezvoltare a agriculturii și pentru a ne putea bucura împreună cu familia de o alimentație sănătoasă. Această idee a crescut odată cu fiecare recoltă culeasă și dorința de a împărtăși cu ceilalți beneficiile aduse familiei noastre. Îngrijite încă de mici, ferite de orice produse chimice pe tot parcursul dezvoltării, culese cu grijă, pregătite și ambalate cu mare responsabilitate, fructele de aronia pot să fie bucuria voastră, atât proaspete cât și uscate, sau sub formă de pulbere și suc.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu, Livrare directă la consumator, Magazin propriu, Platformă online

Categorii de produse

Ceaiuri | Fructe | Siropuri | Sucuri naturale

Tipuri de produse

Ceai de aronia | Dulceață de aronia | Pudră de aronia | Sirop de aronia | Suc de aronia

Produse reprezentative

Aronia, printre cele mai mari surse de antioxidanți, are numeroase beneficii, precum: detoxifică organismul și îmbunătățește metabolismul; întărește sistemul imunitar; reglează tensiunea arterială; ajută la menținerea echilibrată a nivelului de zahăr din sânge; ajută la refacerea pielii; combate stresul și oboseala; asigură buna funcționare a celulelor hepatice; accelerează regenerarea osoasă și musculară, etc.
Ceai de Aronia ecologic

Ceai de aronia, obținut din fructe de aronia, provenite din plantație ecologică certificată. Ingrediente: 100% fragmente de coajă, pulpă și sâmburi din fructe ecologice de aronia.

Aronia ceai
Dulceață de Aronia

Dulceață din fructe ecologice de aronia, un gust care să rămână o amintire sănătoasă, ideal pentru papanași, clătite și alte deserturi. Ingrediente: fructe ecologice de aronia, zahăr, acic citric.

Aronia dulceata cu zahar 1 1024x1024 1
Dulceață de Aronia ecologică fără zahăr

Dulceață din fructe ecologice de aronia, un gust care să rămână o amintire sănătoasă, ideal pentru papanași, clătite și alte deserturi. Ingrediente: fructe ecologice de aronia, sirop de agave bio, pectină de mere bio, suc ecologic de lămâie.

Aronia dulceata fara zahar 1024x1024 1
Pachet Promoțional Aronia

Pachetul conține suc de Aronia Bio 3L, dulceață și sirop de Aronia. Fructele provin din plantație bio certificată.

3 produse bio juice 02 02 1024x1024 1
Pudră de Aronia ecologică

Pudră de aronia, obținută din fructe de aronia, provenite din plantație ecologică certificată. Ingrediente: 100% pudră din fructe ecologice de aronia (sâmburi, pulpă și fragmente de coajă).

Aronia pudra
Sirop de Aronia

Sirop din suc natural de aronia, un gust care să rămână o amintire sănătoasă. Ingrediente: suc natural de aronia, zahăr, acic citric. Fructele provin din plantație bio certificată.

WhatsApp Image 2021 02 14 at 16.05.51 500x501 1
Suc de Aronia Bio

Suc de Aronia Bio, 100% Natural Fructele din care este realizat sucul provin din platație bio certificată. Sucul presat la rece și pasteurizat este ambalat în pungi bag-in-box de 3 litri. fără adaos de apă, zahăr, coloranți. Produs testat de Intertek Food (UK) Ltd.

new box 3L

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

ecoprodsoffice@gmail.com

0745 332 491