Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Livrare Pește S.C PISCICOLA S.A

Scurtă descriere

Botoșani

Botoșani

5/5
Proiectul Livrare Pește s-a născut din dorința noastră de a vă aduce cât mai aproape un pește proaspăt, dulce, de o calitate superioară, prelucrat în produse pescărești Premium, de nișă, produse ce nu se mai găsesc în acest moment pe piața din România. Atenția acordată procesului tehnologic și experiența acumulată în productia și prelucrarea peștelui își spun cuvântul, iar totul se reflectă în produsul final, apreciat de către toți consumatorii.

Povestea noastră

Suntem o companie care se ocupă de acvacultura în ape dulci din anul 1991. Ferma noastră se află intr-o arie naturală protejată, Sit Natura 2000 (la fel ca și Delta Dunării), iar asta înseamnă că protejăm habitatul natural al viețuitoarelor acvatice, terestre și al păsărilor. Întregul proces tehnologic are loc în cadrul fermei noastre, iar asta înseamnă că nu aducem pește din alte ferme sau din alte țări, este 100% românesc. Am dezvoltat o tehnologie cu ajutorul căreia putem urmări exact cum crește peștele nostru – de la icra la marfa gata de consum, ceea ce asigură o trasabilitate perfectă și sigură a produsului final. Cât despre hrana peștelui, vă putem spune că este hrănit doar cu șrot de floarea soarelui, porumb, grâu și orz.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu, Livrare directă la consumator, Magazine partenere

Categorii de produse

Pește proaspăt | Preparate din pește

Tipuri de produse

Pastă de pește | Pește proaspăt | Preparate din pește | Zacuscă de pește

Produse reprezentative

Toate produsele pe care le comercializăm sunt premium, produse chiar de noi, în județul Botoșani, cu materie primă locală sau achiziționată de la furnizori de încredere. Conținutul în carne de pește este de peste 65%, iar peștele este mereu proaspăt, la fel ca și legumele. De asemenea, nu folosim aditivi sau conservanți, produsulele sunt 100% naturale. Livrăm pește proaspăt, pește oceanic și fructe de mare congelate direct la tine acasă. Produsele noastre sunt alese cu grijă, ușor de gătit și foarte gustoase.
Pastă de caras

Produs artizanal, 100% natural, fără aditivi sau conservanți.

Pastă de novac

Pastă de pește tartinabilă este un produs fiert și sterilizat. Ingrediente: carne novac separată mecanic (Hypophthalmichtys nobilis) 65%, legume în proporții variabile (morcov, ceapă, ulei vegetal de floarea soarelui, sare, piper măcinat, piper boabe, ienibahar, foi de dafin, ardei iute uscat), oțet, vin. Poate conține urme de lactoză, gluten, muștar.

Zacuscă din pește clasică

Zacuscă din pește cu ardei

Zacuscă din pește picantă

Icre de crap

Specialitate pescărească în sos tomat

Specialitate pescărească în ulei din caras

Specialitate pescărească în ulei din novac

Specialitate pescărească marinată

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

comenzilivrarepeste@gmail.com

0752439855/ 0748116141