Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

04 12
Mure-Colina Șorogari
logo01 1

Scurtă descriere

Șorogari, Aroneanu

Iași

5/5
Producem și comercializăm mure de calitate superioară, dulci și aromate. Plantația noastră de mure se află în satul Șorogari, comuna Aroneanu, din județul Iași.

Povestea noastră

Plantatia noastră se află în satul Șorogari, comuna Aroneanu, din județul Iași, și are o suprafață de 4000 de metri pătrați. La început am plantat un număr mic de butași, doar din dorința de a mânca un fruct sănătos, dar și din pasiune pentru grădinărit. Mai târziu, când fructele noastre au fost tot mai lăudate și apreciate de prieteni, ne-am făcut curaj să ne extindem și, astfel, am devenit Mure Colina Șorogari. În continuare nu am renunțat la ideea de a consuma fructe cât mai naturale, de aceea nu aplicăm niciun fel de tratament, nici măcar Bio, deși avem pierderi din cauza insectelor care trebuie și ele să se hrănească. Este suficient doar să guști și devii dependent de răsfățul nostru dulce-acrisor. Pentru că dorim să încurajăm consumul de produse naturale, încercăm să livrăm cât mai aproape sau chiar la domiciliul clientului. Vă invităm în plantația noastră, să gustați din murele noastre, adevăratele mure Thornfree!

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Livrare directă la consumator, Magazine partenere, Platformă online

Categorii de produse

Fructe

Tipuri de produse

Mure Thornfree

Produse reprezentative

Murele noastre fac parte din familia Thornfree, plante fără spini și cu fructe aromate, de dimensiuni mari. Murele se pot consuma proaspete sau preparate sub formă de gemuri, jeleuri, compoturi, siropuri și băuturi alcoolice. Fructele, mai ales proaspete, aduc multe beneficii organismului: sunt bogate în fibre și în vitaminele A, C și K, controlează glicemia, conțin antioxidanți, acid citric, salicilic, pectină, mucilagii, flavonide și inozitol.
Mure Thornfree

produs

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

sorogarimure@gmail.com

0745 201 704