Familia Crucianu conduce o afacere prosperă pe care au pus-o singuri pe picioare. Au început cu o fermă de vaci, apoi concomitent au ridicat secția de procesare a laptelui și o pensiunea agroturistică. Activitatea zootehnică a SC Dany Lily SRL, a fost începută în anul 2005 de Vasile Crucianu. Din 2011, fiul, Adrian Crucianu preia societatea și accesează măsura 112 – Instalarea tinerilor fermieri. În anul 2016 accesează submăsura 4.1 – Investiții în exploatații agricole, în valoare de 150.000 euro, prin care a reușit să-și doteze ferma cu utilaje și echipamente performante: tractor agricol, presă baloți, mașină de înfoliat, remorcă de împraștiat gunoi de grajd, cositoare posterioară, greblă de adunat fân, greblă de răvășit fân, motocositoare, cisternă vidanjă. În urma unui schimb de experiență în Germania – Hanovra, la mai multe ferme de creștere a vacilor de lapte, și-a dorit să copieze modelul, în sensul să renunțe la vânzarea laptelui către procesatori. Astfel, a înființat o secție de procesare a laptelui, în comuna Șaru Dornei, sat Neagra Șarului nr. 129, din județul Suceava. Aici este singurul loc din România unde datorită florei montane se poate produce șvaițerul, o specialitate fină de brânză. Șvaițerul” Călimani„ împreună cu alte 4 brânzeturi produse sub brandul ”Călimani„ (cașcaval, cașcaval afumat, brânză frământată și telemea) au obținut, în anul 2019, dreptul de utilizare a menţiunii de calitate facultative „produs montan”, fiind primele produse montane atestate și certificate la nivel județean. (sursă: https://produsmontan.ro/lapte-si-produse-din-lapte/sc-dany-lily-srl/)