Menu Gust de Iași
Dă-l pe gât numaidecât sau savurează un pahar de Pui de Drag călduț pentru-n pui de somn bunuț! Ingrediente: lapte de capră neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă. Grăsime: 4.1%.
Preferata noastră și a roșiilor gustoase-foc, cu un dram de busuioc, prietenă bună și cu ceapa din grădină sau plăcințelele cu coca fină, bucata asta de telemea se micșorează ca prin magie. Telemeaua noastră se poate consuma feliată, tăiată cubulețe pentru salate sau rasă peste anumite mâncăruri ori în compoziția plăcintelor, brânzoaicelor, tartelor sau ruladelor. Se potrivește de minune alături de roșii cu busuioc, ceapă, ardei și măsline, șuncă sau pastramă de pui sau curcan. Este delicioasă în sandvișuri cu unt, salam, maioneză și boia de ardei sau cu unt, ouă fierte și castraveți.
Gustul autentic al cașului dulce de capră îl purtăm în inimă din copilărie, când îl mâncam la bunici, lângă mămăligă aurie ori legume proaspăt culese. Îl pregătim cu atenție și cu toată dragostea noastră. Să te bucuri din plin de fiecare bucățică!
O bunătate cum rar găsești, cu conținut bogat în proteine și puține grăsimi, urda noastră e molcuță, fărâmicioasă și incredibil de gustoasă! Obținută prin fierberea zerului după pregătirea cașului dulce.
Produs artizanal din lapte de capră. Crema finuță se-ntinde precis pe tartinele din pachețel, pe pâine prăjită ori biscuiți de casă cu moț de afine, căpșune sau zmeurică.
Produs artizanal din lapte de capră. Puțin dulce, parfumată, cu gust ca niciodată!
Răcoros, hrănitor și cremos, cu gust dulceag inconfundabil, iaurtul nostru merge brici și la cei mari și la cei mici! Produs artizanal din lapte de capră.
Doldora de beneficii pentru sănătate, chefirul ăsta te răcorește, te păzește de rele și îți dă și energie! Produs artizanal din lapte de capră.
Fă-ți din sana cea mai bună prietenă când vrei să-ți potolești foamea repejor! Dulce-acrișoară, răcoroasă și sățioasă, te va hrăni cu drăgălășenie! Produs artizanal din lapte de capră.
Cu foarte puțină sare, să-ți faci o plăcere mare! Ingrediente: 100% lapte de capră neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă, cheag natural, culturi lactice selecționate, sare.
Sos de roșii cu ardei copți numai bun să-ți înlocuiască ketchup-ul din frigider. Ingrediente: suc de roșioare, ardei kapia copt, ceapă bărbătoasă, prinse-n joc cu ulei de floarea soarelui, sare și piper. Ingredientele sunt fierte și coapte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Sos de roșii cu ardei kapia, bun tare ca sos de paste sau pentru pizza ori folosit ca bază pentru alte mâncăruri. Ingrediente: suc de roșioare, roșioare zdrobite, ardei kapia copt, ceapă bărbătoasă, morcovel, usturoi vânjoș, cu ulei, sare și piper prinse-n joc și vrăjite cu busuioc. Ingredientele sunt fierte și coapte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Sos de prune sau feblețea grătarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufundă-n el cartofii pai și alte năzdrăvănii ori masează-l bine pe cărnuri înainte să le dai focului! Ingrediente: prunuțe superbe, usturoi vânjoș și ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, oțet, ulei, apă și fermecate cu ghimbir, anason stelat, scorțișoară, coriandru și cuișoare. Ingredientele sunt fierte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Pastă de pește de la tanti Gica din pește și legumele cochete fierte la cuptor până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: crap mândru, ceapă bărbătoasă, morcovel, pastă de roșioare, prinse-n joc cu ulei, oțet și sare. Peștele este fiert la cuptor 9 ore, până i se înmoaie oasele de dorul legumelor, apoi se alătură și ele. Pasta de pește este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Tocană cu legume glasate în ulei și fierte în suc de roșioare: legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura!,Ingrediente: ceapă bărbătoasă, roșioare zdravene, gogoșari vârtoși, ardei grăsuți, morcovel, orez voinic, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Tocana este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Zacuscă cu gălbiori de la tanti Gica Ingrediente: gălbiori delicați, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși, ceapă bărbătoasă, sos de roșioare, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Păstrăvul și legumele cochete, iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: păstrăv elegant-afumat, ardeiuți kapia, ceapă bărbătoasă, pastă de roșioare, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învârtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: hribi cărnoși, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși, ceapă bărbătoasă, sos de roșioare, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Ardeii iuți și ardeii kapia iubiți cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: ardei iuți și ardei kapia, îndulciți cu zahăr, treziți cu oțet, potoliți cu apă. Dulceață pregătită din suflet dulce, la foc lent. Dulceața este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.