Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Img reprezentativa Pui de Drag
Pui de Drag

Scurtă descriere

Bălțați

Iași

Număr Revizii 0
0.0/5
Avem o fermă de capre albe de lapte, cu tot cu ieduți și-un cățel năstrușnic și te așteptăm să ne vizitezi cu drag, dacă drumul tău trece prin Bălțați. Suntem agricultori, crescători & producători. Controlăm atent și cu blândețe, fiecare pas, de la producerea hranei pentru animale, până la livrarea produselor la ușa ta. Oferim garanție 100%. Dacă produsele nu au gustul și calitatea la care te așteptai, spune-ne imediat și îți restituim contravaloarea comenzii. În Iași și împrejurimile sale, asigurăm cel mai scurt drum al produselor din fermă în farfurie. Folosim numai lapte de capră și ingrediente naturale, atent verificate. Livrăm prompt, cu transport frigorific direct acasă la tine sau în băcănia ta și suntem flexibili cu modificarea, anularea sau amânarea comenzii. Prin Pui de Drag, pe lângă grija pentru o alimentație sănătoasă, vrem să susținem manifestarea blândeții și a afecțiunii în relațiile cu copii, cu adulții, cu animalele și cu pământul. Fiindcă unde-i drag, acolo crește!

Povestea noastră

Suntem o familie cu o fermă de capre albe, trei angajați de mare încredere și un cățel năstrușnic, din comuna Bălțați, județul Iași. Aventura noastră a început în 2012, când am plecat să muncim, ca mulți alți români, în Italia. Speram la o viață mai bună. Acolo am văzut pentru prima dată familii care moșteneau, de generații, câte o fermă de animale. Înțelegând ce tradiție au și cum reușeau ei să facă agricultură, deși solul de acolo nu era atât de fertil precum al nostru, ne-am întrebat: De ce noi nu putem face la fel? Un an mai târziu, am decis să ne întoarcem acasă și să ne apucăm de agricultură. Am început cu câteva hectare de teren și un tractor. La început, parcă nimeni nu ne dădea nicio șansă. Și nu ne-a fost ușor. Până la urmă am reușit să arendăm teren, să ne cumpărăm utilaje și, pentru scurt timp, am încercat să avem și câteva văcuțe. Când au apărut copilașii, dorințele și prioritățile noastre s-au schimbat. Negăsind ușor prin împrejurimi nici lapte, nici brânză făcute în condițiile pe care ni le-am fi dorit, am decis să cumpărăm noi niște căprițe. După foarte multă documentare, am ales patru surate din rasa SAANEN, de la un crescător în vârstă care le scria poezii. Așa am descoperit cu adevărat gustul laptelui și al brânzei de capră. Ne-am îndrăgostit foarte repede de ele. Am realizat că trebuie să cumpărăm mai multe și că vrem să producem brânză și alte delicii sănătoase din lapte de capră. Prima dată am început să vindem rudelor, amicilor, apoi alți doritori au început să apară. Încurajați de faptul că produsele noastre aveau succes, am investit și mai mult. Azi avem 140 de capre adulte și lucrăm în jur de 80 de hectare de teren, cultivat cu lucernă, iarbă, porumb, orz, grâu și floarea soarelui.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu, Livrare directă la consumator

Categorii de produse

Produse lactate

Tipuri de produse

Brânză din lapte de capră | Caș din lapte de capră | Iaurt din lapte de capră | Lapte de capră (proaspăt) | Pastă de pește | Sos de prune | Telemea | Zacuscă cu gălbiori | Zacuscă cu hribi

Produse reprezentative

Folosim numai lapte de capră și ingrediente naturale, atent verificate. Lvrăm o gamă variată de produse proaspete și sănătoase și oferim garanție 100%. Controlăm atent și cu blândețe, fiecare pas, de la producerea hranei pentru animale, până la livrarea produselor la ușa ta.
Lapte finuț

Dă-l pe gât numaidecât sau savurează un pahar de Pui de Drag călduț pentru-n pui de somn bunuț! Ingrediente: lapte de capră neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă. Grăsime: 4.1%.

Lapte finutjpg
Telemică

Preferata noastră și a roșiilor gustoase-foc, cu un dram de busuioc, prietenă bună și cu ceapa din grădină sau plăcințelele cu coca fină, bucata asta de telemea se micșorează ca prin magie. Telemeaua noastră se poate consuma feliată, tăiată cubulețe pentru salate sau rasă peste anumite mâncăruri ori în compoziția plăcintelor, brânzoaicelor, tartelor sau ruladelor. Se potrivește de minune alături de roșii cu busuioc, ceapă, ardei și măsline, șuncă sau pastramă de pui sau curcan. Este delicioasă în sandvișuri cu unt, salam, maioneză și boia de ardei sau cu unt, ouă fierte și castraveți.

Telemica
Caș poznaș

Gustul autentic al cașului dulce de capră îl purtăm în inimă din copilărie, când îl mâncam la bunici, lângă mămăligă aurie ori legume proaspăt culese. Îl pregătim cu atenție și cu toată dragostea noastră. Să te bucuri din plin de fiecare bucățică!

Cas poznas
Urdă finuță

O bunătate cum rar găsești, cu conținut bogat în proteine și puține grăsimi, urda noastră e molcuță, fărâmicioasă și incredibil de gustoasă! Obținută prin fierberea zerului după pregătirea cașului dulce.

Urda finuta
Cremă finuță

Produs artizanal din lapte de capră. Crema finuță se-ntinde precis pe tartinele din pachețel, pe pâine prăjită ori biscuiți de casă cu moț de afine, căpșune sau zmeurică.

Crema finuta
Cremă cu dulceață de afine

Produs artizanal din lapte de capră. Puțin dulce, parfumată, cu gust ca niciodată!

Crema cu dulceata de afine
Iaurt finuț

Răcoros, hrănitor și cremos, cu gust dulceag inconfundabil, iaurtul nostru merge brici și la cei mari și la cei mici! Produs artizanal din lapte de capră.

Iaurt finut
Chefir ușurel

Doldora de beneficii pentru sănătate, chefirul ăsta te răcorește, te păzește de rele și îți dă și energie! Produs artizanal din lapte de capră.

Chefir usurel
Sana barosana

Fă-ți din sana cea mai bună prietenă când vrei să-ți potolești foamea repejor! Dulce-acrișoară, răcoroasă și sățioasă, te va hrăni cu drăgălășenie! Produs artizanal din lapte de capră.

Sana barosana
Brânză fină de burduf

Cu foarte puțină sare, să-ți faci o plăcere mare! Ingrediente: 100% lapte de capră neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă, cheag natural, culturi lactice selecționate, sare.

Branza fina de burduf
Sos la Flacără

Sos de roșii cu ardei copți numai bun să-ți înlocuiască ketchup-ul din frigider. Ingrediente: suc de roșioare, ardei kapia copt, ceapă bărbătoasă, prinse-n joc cu ulei de floarea soarelui, sare și piper. Ingredientele sunt fierte și coapte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Sos la Flacara
Vraja Busuiocului

Sos de roșii cu ardei kapia, bun tare ca sos de paste sau pentru pizza ori folosit ca bază pentru alte mâncăruri. Ingrediente: suc de roșioare, roșioare zdrobite, ardei kapia copt, ceapă bărbătoasă, morcovel, usturoi vânjoș, cu ulei, sare și piper prinse-n joc și vrăjite cu busuioc. Ingredientele sunt fierte și coapte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Vraja busuiocului
Sos brun

Sos de prune sau feblețea grătarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufundă-n el cartofii pai și alte năzdrăvănii ori masează-l bine pe cărnuri înainte să le dai focului! Ingrediente: prunuțe superbe, usturoi vânjoș și ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, oțet, ulei, apă și fermecate cu ghimbir, anason stelat, scorțișoară, coriandru și cuișoare. Ingredientele sunt fierte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Sos brun
Dezlegare la Pește

Pastă de pește de la tanti Gica din pește și legumele cochete fierte la cuptor până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: crap mândru, ceapă bărbătoasă, morcovel, pastă de roșioare, prinse-n joc cu ulei, oțet și sare. Peștele este fiert la cuptor 9 ore, până i se înmoaie oasele de dorul legumelor, apoi se alătură și ele. Pasta de pește este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Dezlegare la peste 01
Tocana pofticioșilor

Tocană cu legume glasate în ulei și fierte în suc de roșioare: legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura!,Ingrediente: ceapă bărbătoasă, roșioare zdravene, gogoșari vârtoși, ardei grăsuți, morcovel, orez voinic, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Tocana este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Tocana pofticiosilor 01
Zacuscă pătimașă cu gălbiori

Zacuscă cu gălbiori de la tanti Gica Ingrediente: gălbiori delicați, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși, ceapă bărbătoasă, sos de roșioare, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Zacusca patimasa cu galbiori delicati 01 600x600 1
Zacuscă Pătimașă cu păstrăv elegant afumat

Păstrăvul și legumele cochete, iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: păstrăv elegant-afumat, ardeiuți kapia, ceapă bărbătoasă, pastă de roșioare, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Zacusca patimasa cu pastrav elegant afumat 01 600x600 1
Zacuscă patimașă cu hribi

Legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învârtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: hribi cărnoși, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși, ceapă bărbătoasă, sos de roșioare, prinse-n joc cu ulei și sare. Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Zacusca patimasa cu hribi carnosi 01 600x600 1
Dulcegărie de ardei iute

Ardeii iuți și ardeii kapia iubiți cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: ardei iuți și ardei kapia, îndulciți cu zahăr, treziți cu oțet, potoliți cu apă. Dulceață pregătită din suflet dulce, la foc lent. Dulceața este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Dulcegarie de ardei iute 01 600x600 1

Degustări

No data was found

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie acest producător

Contact

contact@azolact.ro

0763.095.162