Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Rompescaris reprezentativ
Rompescaris
Rompescaris LOGO

Scurtă descriere

Podu Iloaiei

Iași

Număr Revizii 0
0.0/5
Peștele este un aliment complet, adică acesta conține toate elementele nutriționale necesare funcționării corecte a organismului. Nutriționiștii apreciază că o singură porție de pește de 100 g furnizează între o treime și jumătate din necesarul de proteină zilnic și este oportun consumul acestuia cel puțin 2 zile pe săptămână. Acizii grași Omega 3 sunt esențiali pentru dezvoltarea sănătoasă a ochilor și a sistemului nervos central. Cu gândul că v-am convins asupra numeroaselor beneficii privind consumul de pește vă așteptăm la magazinul nostru cu specii precum crap, caras, sânger, novac, cteno, somn, șalău și polyodon. Iar pentru că noi ne respectăm clienții curățarea și eviscerarea este gratuită.

Povestea noastră

Rompescaris este o afacere locală de familie ce produce şi comercializează peşte şi puiet începând din anul 1999 şi cuprinde lacuri şi amenajări piscicole ce se întind pe o suprafaţă de cca 400 de hectare de luciu de apă în Podu Iloaiei, din judeţul Iaşi. Producţia de peşte a ajuns să fie de 1.000 de tone pe an, cu puncte de desfacere în marile lanţuri de hipermarketuri din Iaşi şi în întreaga ţară. „Putem garanta astfel calitatea produselor pe care le vindem prin faptul că suntem atât producătorii cât şi distrituitorii peştelui nostru“, ne spune Andrei Gorban, inginerul care se ocupă de întreaga fermă piscicolă. „Am ales acest domeniu pentru că vreau să contribui la alimentaţia sănătoasă a oamenilor. În ultima vreme este o tendinţă în rândul românilor de a mânca sănătos, de a mânca hrană de calitate şi peştele este unul dintre alimentele care conţine toate elementele de bază pentru o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă. Se foloseşte şi pentru tratarea anumitor boli, iar eu am vrut să ştiu că pot contribui într-un fel sau altul spre binele românilor, pentru că toată ţara mănâncă din această fermă. Aceasta are aproximativ 400 ha de luciu de apă şi producem aproximativ 1.000 de tone de peşte pe an, începând cu peşte vara I, vara a II-a şi peşte marfă. Pepiniera noastră are un număr de 9 bazine şi cumulează un total de 6,8 ha. Pot să spun că este ca o creşă a fermei, în primăvară populăm cu larve şi puiet predezvoltat, iar în toamnă avem puietul de vara I care în trei ani se va face peşte marfă. Creştem în principal ciprinide şi ciprinide asiatice care sunt furajate cu starter şi cu furaj tip granulat. Avem un magazin propriu în Iaşi, în Botoşani şi în lanţurile de hipermarketuri din întreaga ţară (Carrefour, Cora, Auchan)“, mai spune acesta. (sursă: https://www.lumeasatului.ro/stiri-agricultura/pescuit/7159-rompescaris-din-podu-iloaiei-produce-in-jur-1-000-de-tone-de-peste-pe-an.html)

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin propriu, Magazine partenere, Piața Nicolina

Categorii de produse

Pește proaspăt

Tipuri de produse

Caras | Crap | Crap oglindă | Novac | Șalău | Sânger | Somn

Produse reprezentative

Rompescaris vă oferă un pește proaspăt și sănătos, cu un conținut nutritiv extrem de bogat și un gust deosebit. „Crapul și novacul de Podu Iloaiei” sunt produse cunoscute de către toți consumatorii de pește avizați, în special datorită gustului cu adevărat distinct și a calității cărnii peștelui nostru. Peștele nostru este hrănit numai cu ingrediente ce nu conțin conservanți sau stimulatori de creștere, atent selecționate pentru a-i oferi o alimentație sănătoasă și completă. Acestea sunt produse exclusiv în zona de est a țării noastre, încurajând astfel dezvoltarea economică a regiunii Moldovei.
Caras

Rompescaris Caras
Crap

Rompescaris Crap
Crap oglindă

Rompescaris Peste1
Novac

Rompescaris Novac
Polydon

Rompescaris Polyodoni
Șalău

Rompescaris Salau
Sânger

Rompescaris Peste2
Somn

Rompescaris Somn

Degustări

No data was found

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie acest producător

Contact

gorbanandrei26@yahoo.com

0743618481