Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Solopasta poza principala DE INLOCUIT
SoloPasta
Solopasta LOGO

Scurtă descriere

Municipiul Iași

Iași

5/5
SoloPasta dorește să aducă pe piața locală paste proaspete de calitate superioară, obținute din făină de grâu dur, extrudate prin matrițe din bronz, care păstrează gustul autentic italian. Pastele noastre nu conțin conservanți sau coloranți, iar fiind proaspete, pe lângă faptul că sunt foarte gustoase, au și un timp de fierbere foarte scurt, de doar un minut. Extrudarea prin matrițe de bronz – o tehnică tipic artizanală – face ca suprafața produsului finit să fie poroasă și aspră, ceea ce înseamnă o capacitate mai mare de reținere a sosului, spre deosebire de extrudarea prin matrițele de teflon utilizate pe scara largă la nivel industrial. Pastele extrudate prin matrițe din bronz, sunt opace și ridate, cu suprafața acoperită cu pudră de amidon, pentru o combinație perfectă de exemplu, cu un sos de roșii proaspăt. Uscarea ulterioară a pastelor se face la temperaturi mai scazute și cu timpi mult mai lungi decât la cele extrudate prin teflon. Acest lucru permite o reținere mai mare a nutrienților și a calităților organoleptice ale bobului de grâu.

Povestea noastră

SoloPasta își propune să aducă un strop din farmecul Veneției la tine în farfurie, prin gustul autentic al pastelor proaspăt preparate din ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazine partenere

Categorii de produse

Panificație

Tipuri de produse

Paste proaspete

Produse reprezentative

Fusilli

Aceste paste în formă de spirală se fabricau manual, după o metodă transmisă de la o generație la alta. Aceste paste se potrivesc bine cu orice fel de sos si pot fi folosite si in salate.

Solopasta Fusilli
Rigatoni

Rigatoni sunt paste tubulare, avand crestături pe suprafața externă, ce permit o mai bună reținere a sosului. Sunt puțin mai mari decât pennele și sunt adesea servite cu ragu, precum și cu o varietate mare de sosuri mai grase.

Solopasta Rigatoni
Spaghetti

Spaghetti sunt unele dintre cele mai cunoscute și iubite paste italienești. Sunt servite cu o mare varietate de sosuri, carne și legume, inclusiv sos marinara, chifteluțe și ciuperci. Unul dintre cele mai renumite feluri de mâncare cu acest tip de paste este spaghetti alla carbonara.

Solopasta Spaghetti
Tagliatelle

Unul dintre cele mai populare tipuri de paste, sunt formate în benzi lungi si plate, ca o panglică. Forma sinusoidală le permite să se contopească perfect atât cu sosurile cele mai consistente, cât și cu sosurile rafinate, pe baza de pește și verdețuri. Sunt servite în mod obișnuit cu carne de porc sau carne de vită, precum și cu sos ragu alla bolognese.

Solopasta Tagliatelle

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

contact@solopasta.ro

0740092785, 0742053362