Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Img reprez 11
Stupina Apetrei

Scurtă descriere

Grumăzești, Topolița

Neamț

Număr Revizii 0
0.0/5
Apetrei Ghe. Gheorghe I.I. activează ca firmă înregistrată de producție și distribuție a mierii produselor apicole certificate BIO încă din anul 2010. În prezent, Stupina Apetrei are în grijă peste 250 de familii de albine.

Povestea noastră

Stupina Apetrei este o companie de familie care are rădăcini puternice, fiind apicultori de patru generații, când familia noastră a adus în curte primul roi de albine. De atunci și până în prezent ne străduim să le oferim clienților noștri cele mai calitative produse apicole la prețuri avantajoase.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazin online propriu, Livrare directă la consumator, Magazine partenere, Platformă online

Categorii de produse

Produse apicole

Tipuri de produse

Amestec de miere cu nuci | Apilarnil | Descăpăcitură | Miere cu propolis | Miere de cireș și păpădie | Miere de fâneață | Miere de mană | Miere de salcâm | Miere de zmeură | Miere polifloră | Propolis | Tinctură de propolis

Produse reprezentative

Toate sortimentele noastre de miere sunt certificate ca fiind BIO, ceea ce înseamnă că măsurile de siguranță, normele de protecție a muncii si condițiile de a produce o miere BIO sunt respectate întocmai.
Miere de cireș și păpădie bio

Mierea de cireș și păpădie este prima miere de primăvară și unul din cele mai aromate sortimente. Beneficii: tratarea afecțiunilor renale; scade colesterolul; adjuvant în tratamentul varicelor; îmbunătățește memoria; previne osteoporoza; îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge.

Miere de Cires si Papadie Bio
Miere de fâneață bio

Miere de fâneață este considerată cel mai complex tip de miere ca acțiune terapeutică, ea înglobând nectarul de la câteva zeci de plante medicinale și împrumutând câte ceva din proprietățile terapeutice ale fiecăreia dintre ele. Culoarea este de obicei galben aprins, dar difera foarte mult in functie de plantele din care a fost cules nectarul. Miere polifloră de fâneață are efect energizant și tonic general.

Miere de Faneata BIO
Miere de mană bio

Mierea de mană de pădure provine, în cea mai mare parte, din sucurile dulci de pe alte părti ale plantelor decât florile (este obținută de pe frunzele de brad, fag, frasin și de stejar), în amestec cu nectarul florilor din pădure. Este o miere foarte închisă la culoare, aproape neagră, cu un gust pronunțat, ușor amărui. Este singura miere care nu conține polen, de aceea se recomandă persoanelor alergice la polen. Mierea de mană este foarte bogată în proteine, aminoacizi și minerale (Ca, Mg, Fe), de până la 20 de ori mai mult comparativ cu alte sortimente. De aceea este indicată consumarea acesteia mai ales de către copii, persoanele anemice și cele aflate în convalescență. Organismul uman asimilează mult mai bine aceste săruri prin alimentația naturală decât prin administrarea sintetică. Datorită proprietăților energizante și revitalizante, este recomandată sportivilor și oamenilor activi. Are proprietăți laxative mult mai puternice decât celelalte tipuri de miere, favorizând eliminarea toxinelor din corp.

Miere de Mana BIO
Miere de salcâm bio

Recunoscută în toată lumea pentru aroma fină și suavă, pentru faptul că nu cristalizează decât după unu – doi ani, mierea de salcâm este considerată drept cea mai bună și mai căutată miere. Datorită conținutului mare de fructoză este mierea care oferă cel mai mare aport energetic organismului. Conținutul bogat în vitaminele B1, B2, B6, B12, fitohormoni și acizi organici determină proprietățile curative excelente ale mierii de salcâm: tratează durerile de gât; mărește nivelul hemoglobinei în sânge; stimulează activitatea creierului; calmează tusea; tratează astenia; este indicată în tratarea gastritei și a ulcerului gastric. Mierea de salcam este detoxifiant al ficatului, fiind recomandată pentru întărirea sistemului imunitar și pentru femeile însărcinate.

Miere de Salcam Bio
Miere de salcâm, păducel și arțar bio

Alături de proprietățile mierii de salcâm, mierea de păducel și arțar ne aduce în plus următoarele beneficii: reglează tensiunea arterială; reglează nivelul de colesterol din sânge; elimină stresul: adjuvant în reumatism.

miere de salcam paducel artar
Miere de zmeură și brad bio

Mierea de zmeură este obținută din munții noștri din ținutul Zimbrului. Beneficii: asigură întreținerea pielii; reglează activitatea ovarelor; previne osteoporoza; calmează tusea; stimulează sistemul imunitar al organismului.

Miere de Zmeura si Brad Bio
Miere polifloră bio

Mierea polifloră conține nectarul multor plante medicinale din flora noastră, având numeroase minerale, vitamine. Beneficii: stimulează apetitul; facilitează digestia; îmbunătățește activitatea inimii și a ficatului; previne osteoporoza; este recomandată în anemii, efort intelectual.

Miere Poliflora Bio
Pachet imunitate

Pachetul Immunity+ BIO de la Stupina Apetrei reprezintă combinația perfectă pentru a avea un sistem imunitar de invidiat! Pachetul Immunity+ BIO by Stupina Apetrei conține: 1 x Puterea Zimbrului™ – 450g; 1 x Miere de Albine cu Propolis BIO – 450g: 1 x Descăpăcitură BIO – 450g. Un trio perfect pentru a te ajuta să treci de sezonul rece și un element senzațional pentru un stil de viață sănătos!

Pachet Immunity BIO
Pachet Power + Bio

În cadrul pachetului, vor fi livrate 4 borcane cu preparatul Puterea Zimbrului™ 450g, toate la un super preț! Puternic imunostimulent și hepatoprotector, Puterea Zimbrului™ adună toate bunătățile stupului într-un singur preparat! Puterea Zimbrului™ este preparatul de forță din Stupina Apetrei! Conține: miere de salcâm; polen; tinctură de propolis; lăptișor de matcă.

Pachet Power BIO
Apilarnil în miere de salcâm

Apilarnilul este un produs apicol obținut din larvele de trântor și din conținutul nutritiv din celulele respective. Ca și lăptișorul de matcă, apilarnilul are o compoziție complexă, este folosit în apiterapie și în industria farmaceutică datorită multitudinii de proprietăți. Este un revigorant natural pentru epuizările fizice și psihice, mărește imunitatea, îmbunătățește ciclul menstrual la femei, dar este și un puternic stimulent al potenței la bărbați. Mărește rezistența organismului la boli. Se poate folosi și cosmetic (ca mască) deoarece previne îmbătrânirea prematură a pielii.

apilarnil
Descăpăcitură bio

Acest ”medicament”, realizat de albine în farmacia stupului, are o aromă deosebită şi păstrează proprietăţile terapeutice ale elementelor active din compoziţia sa: mierea, ceara, propolisul, enzimele şi antibioticele naturale. Datorită compoziţiei sale, descăpăcitura are proprietăţi terapeutice şi curative deosebite. Se recomandă folosirea căpăcelii în următoarele situaţii: afecţiuni ale stomacului (mai ales ulcere); afecţiuni ale ficatului; afecţiuni ale cavităţii bucale (stomatită, paradontoză); afecţiuni respiratorii (faringite, laringite, astm etc.); infecţii- datorită efectului antibiotic; afecţiuni cardiace- stimulează activitatea cordului; stimulează activitatea sistemului imunitar; este un bactericid puternic; are efect de lubrefiere a vaselor de sânge şi de aceea este foarte utilă în cazul persoanelor care au probleme cu aparatul circulator. Se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură. În acest fel asigură şi o igienă orală deosebită, iar efectele sale sunt mai puternice. Specialiştii recomandă o cură de minimum 14 zile, urmată de 1 lună pauză, după care, se poate relua. Descăpăcitura trebuie ţinută într-un loc uscat, întunecos şi răcoros.

Descapacitura Bio
Fagure cu miere de albine bio

Într-un fagure cu miere găsim un miracol al naturii. Pe scurt, o miere pură, așa cum au lăsat-o albinele, un căpăcel peste fiecare celulă, învelit într-o subțire foiță de propolis. Mestecat câte 20 de minute, o bucățică de fagure se recomandă în: afecțiuni respiratorii, anemii, sinuzită, curățarea cavității bucale, creșterea imunității organismului

Fagure cu Miere de Albine Bio
Păstură în miere de salcâm

Păstura reprezintă un aliat excelent în procesul de detoxifiere, având efect hepatoprotector, antioxidant şi antianemic. O cură cu păstură are numeroase beneficii pentru sănătate: ajută la eliminarea toxinelor; protejează și regenerează ficatul; previne și ajută în tratarea bolilor hepatice; susţine sistemul imunitar; stimulează digestia şi reface flora intestinală.

Pastura in miere de salcam
Tinctură de propolis

xistă substanțe naturale cu ajutorul cărora unele viețuitoare se apără de infecțiile provocate de organisme patogene precum virusurile, unele bacterii sau unele ciuperci. Arborii își protejează ce au mai scump(mugurii din care se formeaza florile, frunzele) cu o secretie rășinoasă ce omoară aproape toți agenții infecțioși. Albinele strâng această rășină și o aduc în stup căptușind toți pereții sau locurile pe unde microbii pot pătrunde în stup. Noi , apicultorii, colectăm această substanță pe care am numit-o propolis( pro= pentru, polis=cetate, adică pentru apărarea cetății, a stupului) și preparăm tinctura de propolis care este unul dintre cele mai puternice substanțe antivirale și antimicrobiene.

tinctura de propolis
Suc de cătină cu miere de albine bio

Suc de catina cu miere de albine BIO
Miere de albine cu propolis

Mierea înnobilată cu tinctura de propolis se transformă în unul dintre cele mai puternice produse antiinfecțioase. Consumând zilnic 2-3 lingurițe, creați o barieră puternică împotriva bacteriilor, ciupercilor și virusurilor!

Miez de nucă în miere de salcâm bio

Miezul de nucă în miere de salcâm are rol antiinflamator, întărește imunitatea organismului, ajută la funcționarea perfectă a creierului datorită concentrației mari de Omega 3, protejează pielea cu ajutorul vitaminelor A și E, iar antioxidanții scad nivelul colesterolului rău. De asemenea, scade tensiunea și te scapă de durerile de cap!

miez de nuca in miere de salcam

Degustări

No data was found

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie acest producător

Contact

contact@stupina-apetrei.ro

0745 618 158