Menu Gust de Iași

Urmărește conturile noastre de social media

Producători înscriși recent pe platformă

Img reprez 10
ZWUP

Scurtă descriere

Iași

Iași

5/5
ZWUP este un brand românesc de supe 100% naturale, ce include supe concentrate pentru gătit și supe-cremă gata de consum, produse cu pasiune, mândrie și grijă la Iași. Producător: Nutrizema SRL. Fabricăm la Iași primele fonduri pentru gătit din Romania; produsele sunt 100% naturale, făra adaosuri de conservanți, coloranti și/sau potentiatori de aromă sau gust. Poate că ZWUP e o gamă de supe naturale, dar e și un mesaj, un ambasador, un îndemn. ZWUP e pur și simplu gust de viață bună!

Povestea noastră

În ianuarie 2017 a apărut ideea. Totul părea simplu și clar: vom produce cele mai grozave supe concentrate din România (și din lume, de ce nu?) și vom găti și noi, și toți românii, ca la televizor… Iar în mai 2017 A apărut și brandingul: totul a căpătat un nume și a devenit cea mai frumoasă poveste. Peste o lună au apărut compania și prima finanțare. Suntem Nutrizema SRL, iar planul nostru de afaceri a fost acceptat în StartUp Nation. Totodată, proiectul nostru de afaceri a fost acceptat în programul Factory by Raiffeisen Bank, obținând beneficii de finanțare. În octombrie 2018 a apărut și fabrica Nutrizema. Cele mai avansate echipamente au fost selectate și montate cu grijă, pentru ca ZWUP să fie un produs perfect. Nutrizema începe să producă ZWUP. Adăugăm în portofoliu supele concentrate mixte, adică PUI CU CIUPERCI și PEȘTE. În octombrie 2019 lansăm noile supe concentrate de legume, în variantele CU PULPĂ și FĂRĂ PULPĂ, ambalate la pungi aseptice de 3 litri. Pentru clienții HORECA, începem să ambalăm supele de oase și la pungi aseptice de 5 litri, în funcție de comandă. În august 2020 reușim să finalizăm a treia rundă de investiții și dezvoltări de linie tehnologică, pentru a completa gama de produse cu supe gata de consum și pentru a putea face îmbuteliere și în sticle de 250ml. Iar doar o lună mai târziu creăm categoria ZWUP UP pentru preparate ready-to-eat și lansăm noua noastră gamă de supe-cremă de băut, cu 5 sortimente.

Unde și ce distribuim

Unde distribuim

Magazine partenere

Categorii de produse

Supe concentrate pentru gătit | Supe cremă

Tipuri de produse

Supă concentrată de oase | Supe concentrate mixte

Produse reprezentative

Adaugă ZWUP la prepararea ciorbelor, supelor-cremă, supelor, sosurilor, tocanelor, pilafurilor și a altor mâncăruri complexe, pentru o explozie de gust și un plus de sănătate, totul obținut simplu și rapid. Deși vei descoperi treptat proporțiile și metodele tale preferate de a folosi ZWUP, vă recomandăm următoarele: la preparatele cu bază lichidă de gătire, utilizează ZWUP diluat cu apă, în proporția recomandată; la mâncărurile „uscate”, adaugă ZWUP direct în compoziție, cu lingura, într-o cantitate suficientă pentru a da gust, textură sau pentru a lega preparatul. Sortimentele ZWUP de oase sunt ideale, de asemenea, pentru sosurile dense (demi-glace, brun) și derivate, sau pentru a lega și hidrata tocăturile de carnedin sarmale, chiftele, cârnați, mici, burgeri și alte preparate. Supele concentrate ZWUP sunt hiposodice, sarea fiind adăugată în cantitatea minim necesară pentru conservare.
ZWUP – Supă concentrată de oase PUI

Supa concentrată din oase de pui este fină, plină de gust, aurie și suplă. Poate fi folosită cu succes la ciorbe, sosuri pentru paste, la supe-cremă, la pilaf sau risotto, dar și la tocănițe de legume. Ingrediente: oase de pui, apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.

supa pui 800x519 1
ZWUP – Supă concentrată de oase VITĂ

Supa concentrată din oase de vită este robustă, foarte aromată, intensă. O recomandăm pentru ciorbe, supe-cremă și tocănițe, și o iubim la sosuri și la tocături de carne. Ingrediente: oase de vită, apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.

supa vita 800x519 1
ZWUP – Supă concentrată mixtă PUI CU CIUPERCI

Supa concentrată de pui și ciuperci este un festival de arome și beneficii, pentru gurmanzii autentici. Este recomandată pentru orice preparat în care gustul subtil al hribilor de pădure îmbogățește și completează rețeta, aducând iz de pământ și vânt proaspăt. Ingrediente: mix de oase și carne de pui, ciuperci, apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.

supa pui ciuperci 800x519 1
ZWUP – Supă concentrată mixtă PEȘTE

Supa concentrată de pește are un gust inconfundabil și extrem de puternic, transformând orice preparat specific într-o adevărată încântare. Pentru o explozie de aromă, este recomandată la prepararea ciorbelor de pește, a sosurilor și saramurilor de pește, sau a oricărei alte rețete complexe pe bază de pește. Ingrediente: mix de oase și carne de pește (specii de apă dulce), apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.

supa peste 800x519 1
ZWUP – Supă concentrată de legume LIMPEDE

Supa concentrată limpede de legume este pur și simplu înlocuitorul apei la gătit. Poate fi folosită de către oricine, în orice rețetă, inclusiv de către vegetarieni sau iubitorii de diete hipocalorice. Conturează gustul preparatului și adaugă aroma fină a legumelor. Ingrediente: morcov, păstârnac, țelină, ceapă, ardei gras, sare iodată, apă. Alergen: țelină

supa legume limpede 800x519 1
ZWUP – Supă concentrată de legume CU PULPĂ

Supa concentrată de legume îmbogățită cu conținut de pulpă este densă și foarte aromată, putând chiar înlocui – total sau parțial – legumele din rețetă. Poate influența consistența și culoarea mâncării, astfel că e recomandată mai ales pentru supe-cremă și pentru ciorbe bogate. Ingrediente: morcov, păstârnac, țelină, ceapă, ardei gras, sare iodată, apă. Alergen: țelină.

supa legume pulpa 800x519 1
Supă-cremă de băut CIUPERCI

Supa-cremă de CIUPERCI are o aromă bogată și sofisticată, iar gustul de pui îi completează savoarea. Ingrediente: ciuperci champignon (37%), fond de pui (tacâm de pui, ceapă, morcov, pătrunjel), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin, usturoi), sare, apă. Alergen: țelină (2%).

supa crema ciuperci
Supă-cremă de băut MAZĂRE

Supa-cremă de MAZĂRE este robustă și hrănitoare, prin combinația echilibrată între legume și fondul de vită. Ingrediente: mazăre (35%), fond de vită (oase de vită, ceapă, morcov, pătrunjel), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condiment (piper, foi de dafin, nucșoară), sare, apă. Alergen: țelină (2%).

supa crema mazare
Supă-cremă de băut PORUMB

Supa-cremă de PORUMB este ușoară și fină, cu o dulceață discretă, ponderată de savoarea fondului de pui. Ingrediente: porumb (32%), fond de pui (tacâm de pui, ceapă, morcov, pătrunjel), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin), sare, apă. Alergen: țelină (2%).

supa crema porumb
Supă-cremă de băut LINTE

Supa-cremă de LINTE, 100% vegetală, este nutritivă și consistentă, benefică pentru sănătate. Ingrediente: linte roșie (22%), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin, curry), sare, apă. Alergen: țelină (5%).

supa crema linte
Supă-cremă de băut DOVLEAC

Supa-cremă de DOVLEAC este 100% vegetală, aroma sa clasică fiind îmbogățită cu note de rozmarin. Ingrediente: dovleac (33%), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin, rozmarin), sare, apă. Alergen: țelină (5%).

Supa crema de baut dovleac

Degustări

No data was found

Recenzii

Distribuie acest producător

Contact

office@nutrizema.ro

0723 043 420