Menu Gust de Iași
Supa concentrată din oase de pui este fină, plină de gust, aurie și suplă. Poate fi folosită cu succes la ciorbe, sosuri pentru paste, la supe-cremă, la pilaf sau risotto, dar și la tocănițe de legume. Ingrediente: oase de pui, apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.
Supa concentrată din oase de vită este robustă, foarte aromată, intensă. O recomandăm pentru ciorbe, supe-cremă și tocănițe, și o iubim la sosuri și la tocături de carne. Ingrediente: oase de vită, apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.
Supa concentrată de pui și ciuperci este un festival de arome și beneficii, pentru gurmanzii autentici. Este recomandată pentru orice preparat în care gustul subtil al hribilor de pădure îmbogățește și completează rețeta, aducând iz de pământ și vânt proaspăt. Ingrediente: mix de oase și carne de pui, ciuperci, apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.
Supa concentrată de pește are un gust inconfundabil și extrem de puternic, transformând orice preparat specific într-o adevărată încântare. Pentru o explozie de aromă, este recomandată la prepararea ciorbelor de pește, a sosurilor și saramurilor de pește, sau a oricărei alte rețete complexe pe bază de pește. Ingrediente: mix de oase și carne de pește (specii de apă dulce), apă, morcov, pătrunjel, ceapă, sare iodată.
Supa concentrată limpede de legume este pur și simplu înlocuitorul apei la gătit. Poate fi folosită de către oricine, în orice rețetă, inclusiv de către vegetarieni sau iubitorii de diete hipocalorice. Conturează gustul preparatului și adaugă aroma fină a legumelor. Ingrediente: morcov, păstârnac, țelină, ceapă, ardei gras, sare iodată, apă. Alergen: țelină
Supa concentrată de legume îmbogățită cu conținut de pulpă este densă și foarte aromată, putând chiar înlocui – total sau parțial – legumele din rețetă. Poate influența consistența și culoarea mâncării, astfel că e recomandată mai ales pentru supe-cremă și pentru ciorbe bogate. Ingrediente: morcov, păstârnac, țelină, ceapă, ardei gras, sare iodată, apă. Alergen: țelină.
Supa-cremă de CIUPERCI are o aromă bogată și sofisticată, iar gustul de pui îi completează savoarea. Ingrediente: ciuperci champignon (37%), fond de pui (tacâm de pui, ceapă, morcov, pătrunjel), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin, usturoi), sare, apă. Alergen: țelină (2%).
Supa-cremă de MAZĂRE este robustă și hrănitoare, prin combinația echilibrată între legume și fondul de vită. Ingrediente: mazăre (35%), fond de vită (oase de vită, ceapă, morcov, pătrunjel), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condiment (piper, foi de dafin, nucșoară), sare, apă. Alergen: țelină (2%).
Supa-cremă de PORUMB este ușoară și fină, cu o dulceață discretă, ponderată de savoarea fondului de pui. Ingrediente: porumb (32%), fond de pui (tacâm de pui, ceapă, morcov, pătrunjel), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin), sare, apă. Alergen: țelină (2%).
Supa-cremă de LINTE, 100% vegetală, este nutritivă și consistentă, benefică pentru sănătate. Ingrediente: linte roșie (22%), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin, curry), sare, apă. Alergen: țelină (5%).
Supa-cremă de DOVLEAC este 100% vegetală, aroma sa clasică fiind îmbogățită cu note de rozmarin. Ingrediente: dovleac (33%), fond de legume (morcov, păstârnac, ceapă, ţelină, ardei gras), condimente (piper, foi de dafin, rozmarin), sare, apă. Alergen: țelină (5%).