Transfer de cunoaștere

Comunicat de presă

Asociația Rural Development Research Platform (RDRP) anunță finalizarea proiectului Gust de Iași 2022 (Grija față de mediu, ca o consolidare a comportamentului alimentar urban sustenabil în municipiul Iași, prin dezvoltarea platformei www.gustdeiasi.ro.) Proiectul s-a desfășurat în perioada 7 iulie-4 noiembrie și a fost finanțat de Primăria Municipiului Iași .

Asociația Rural Development Research Platform (RDRP) anunță finalizarea proiectului  Gust de Iași 2022 (Grija față de mediu, ca o consolidare a comportamentului alimentar urban sustenabil în municipiul Iași, prin dezvoltarea platformei www.gustdeiasi.ro.) Proiectul s-a desfășurat în perioada 7 iulie-4 noiembrie și a fost finanțat de Primăria Municipiului Iași .

Platforma Gust de Iași s-a dezvoltat prin construcția unor noi secțiuni dedicate informării publicului larg, stabilirii sinergiilor cu alte proiecte naționale și internaționale precum și prin atragerea unui număr de 35 de producători din Regiunea de Dezvoltare Nord Est. 

Platforma Gust de Iași reunește 106 producători care valorifică produse agroalimentare pe principiul lanțurilor scurte în municipiul Iași.

În anul 2022 au fost lansate trei produse sub brandul umbrelă Gust de Iași, și anume: Pâinea Gust de Iași de la Magazia Morăriței, Mierea de tei Gust de Iași de Bio Prisaca Moldova și Cârnații Gust de Iași de la Carmangeria cu gust.

Vă invităm să faceți parte din Gust de Iași. 

Împreună construim o comunitate responsabilă! 

Ioan Sebastian Brumă,

Director de proiect