Degustare online. Miere și produse apicole

Ferma Bio Prisaca Moldova

Miercuri, 25 Noiembrie 2020, ora 18.00

Ce degustăm

Produse apicole

Eveniment online

Miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 18, domnul Relu Cojocar ne prezintă o serie de informații cu privire la calitățile mierii de albine și ale produselor apicole. Totodată, vom degusta o parte din produsele obținute în Ferma Bio Prisaca Moldova, produse primite în prealabil de participanți în mod gratuit.

Participarea la degustarea online este gratuită și se face prin tragere la sorți dintre persoanele care au completat chestionarul, în limita locurilor disponibile.

Pentru că locurile sunt limitate, prin ridicarea pachetului pentru degustare, vă angajați că vă conectați online alături de producător și de ceilalți participanți, pentru a participa la degustare și a schimba impresii și sunteți de acord cu înregistrarea evenimentului, prezentarea sa publică, în media, în scopul promovării producătorilor locali.

Vor fi prezentate următoarele produse: miere de munte, miere de rapiță, miere de floarea soarelui, cristalizată, mix apicol și polen.

Se alătură evenimentului, doamna Prof. dr. Pocol Cristina Bianca, responsabila proiectului «Développement durable de l’apiculture : enjeux économiques, écologiques, de développement rural et de santé publique » finanțat de Agenția Universitară a Francofoniei, pentru a ne prezenta câteva aspecte privind comportamentul de consum al mierii în România.

Gazda întâlnirii

Relu Cojocar

Moderator

Ioan Sebastian Brumă

Invitat special

Cristina Pocol

Filmul degustării

Domnul Relu Cojocar ne prezintă o serie de informații cu privire la calitățile mierii de albine și ale produselor apicole.
macro shot bees sweet drink
Rulează videoul

Producător

Produse prezentate

Miere de munte
miere de munte si polen
Miere de rapiță
2 rapita
Miere de floarea soarelui, cristalizată
Miere de Floarea Soarelui
Polen
Polen Ferma Bio Prisaca Moldova
Mix apicol
Mix apicol 2

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Distribuie această degustare

Alte degustări

Degustare online. Pâine și produse de panificație
Miercuri, 2 Decembrie 2020, ora 18.00
00 cover eveniment
Degustare online. Produse din carne
Miercuri, 9 Decembrie 2020, ora 18.00
Degustare Fabrica de Fum
Degustare online. Bere artizanală
Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 18.00
Pachet Capra noastra
Degustare online. Salate marinate
Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 18.00
Ograda cu Legume

Organizatori

Rural Development Research Platform
Asociația producătorilor locali Produs în Iași

Termeni și condiții

Degustările Gust de Iași sunt evenimente publice cu participare gratuită, în sprijinul producătorilor și al consumatorilor, organizate de Rural Development Research Platform, în colaborare cu Asociația producătorilor locali Produs în Iași, cu suport media din partea Radio Iași și Revista Ferma. 

Astfel, într-o formă sau alta, oricine poate participa la aceste degustări online, în calitate de degustător sau de auditor. 

Participarea în direct la eveniment se realizează prin completarea formularului online dedicat fiecărui eveniment, pus la dispoziție de organizatori pe canalele sale media. Prin acest formular oricine își poate exprima intenția de a participa în calitate de degustător sau auditor în cadrul degustării anunțate. 

Calitatea de degustător

În limita pachetelor gratuite oferite de producătorul care își prezintă produsele, persoanele care au completat formularul de înscriere la eveniment (anunțate pe canalele media Gust de Iași) vor fi selectate prin tragere la sorți pentru a participa la degustare, în calitate de degustător. 

De la aceste persoane ne așteptăm să ridice produsele oferite gratuit spre degustare din locurile indicate în prealabil, să participe la evenimentul online, să intervină în discuții cu întrebări, impresii și sugestii, să completeze formularul de analiză senzorială și să respecte eticheta întâlnirii. 

Calitatea de auditor

Calitatea de auditor în direct la evenimentul degustării va fi dobândită în următoarele două cazuri:

  1. În mod automat de persoanele care au completat formularul de degustător, dar nu au fost selectate în grupul beneficiarilor direcți ai degustării.
  2. Persoanele care și-au exprimat dorința de a audia degustarea, fără a intenționa să devină degustători în cadrul acesteia. 

De la auditori ne așteptăm să participe cu întrebări, impresii și sugestii și să respecte eticheta întâlnirii.  

Protecția datelor cu caracter personal

Participarea dumneavoastră la eveniment confirmă faptul că vă dați acordul pentru înregistrare și postare pe canalele media ale RDRP, precum și utilizarea datelor, în format anonimizat, în scopuri de cercetare și promovare a economiei locale. Acest lucru este precizat în orice formular pe care îl completați și este anunțat pe site-ul nostru și pe conturile noastre Facebook. Pentru asigurarea protecției datelor cu caracter personal, Asociația Rural Development Research Platform este înregistrată oficial în catalogul operatorilor de date personale cu numărul de înregistrare 19070.

 

Canalele media Gust de Iași

Site-ul oficial GustDeIași.ro: https://gustdeiasi.ro/

Pagina oficială Facebook: https://www.facebook.com/gustdeiasi 

Grupul oficial Facebook: https://www.facebook.com/groups/gustdeiasi